| CABARET |

P9025225 P9015003 P9025193 P9025180P9015011 P9025235

”Jättäkää huolenne ulkopuolelle! Joskus elämä ottaa enemmän kuin antaa- mitä siitä! Täällä elämä on kaunista. Jääkää viihtykää.”

Mielestäni hyvä teatteriesitys inspiroi katsojaansa tavalla tai toisella. Eilen Cabaret-musikaalin väliajalla pikkusiskoni tokaisi, että näyttelijöitä katsellessaan hänenkin teki mieli vetää tanssikengät jalkaansa ja suunnata Kit Kat Clubille tanssimaan. Minä sen sijaan imin mieleni sopukoihin vaikutteita lavalla nähdystä puvustuksesta, lavastuksesta ja taitavasta maskeerauksesta. Päätin, että sukellan meikkipalettieni kera hetkeksi Berliiniin seremoniamestarin, Clifford Bradshawn ja Fräulein Schneiderin kanssa. Olen hetken, ihan pienen hetken, kuin Sally Bowles.

P9025209 P9025191 P9025232 P9025229 P9025162

Cabaret-musikaali sai eilen ensi-iltansa Tampereen Työväen Teatterin suurella näyttämöllä ja tuo henkeäsalpaavan upea esitys vei minut niin mukanaan, että halusin tehdä kasvoilleni meikin, joka sai vaikutteita lavalla nähdystä maailmasta. Koko meikin lähtökohtana toimi NYXin Beauty School Dropout-paletti*, josta löytyi niin vaaleanpunaista ja lilaa luomille kuin ruusunpunaa poskillekin. NYXin Highlight & Contour Pro-paletilla sen sijaan taioin kasvoilleni hieman korostuksia ja varjostuksia ja näyttävät punaiset huulet syntyivät NYXin Intense Butter Glossilla (Apple Grisp)*.

Hieman suttuiseksi tarkoitettu silmämeikki viimeisteltiin Kardashian Beautyn tekoripsillä* ja täydellisesti käteen istuvalla Maybelline New Yorkin Master Precise Curvy-silmänrajaustussilla*. Tämä on uusi supersuosikkini! Jäljestä tulee tarkka ja tasainen, ja rajaus pysyy paikoillaan koko päivän. Tasaisia polkkatukkia lavalla nähtiin useampiakin; jotta sain pitää kultaiset kutrini, kiskaisin päähäni Rapunzel of Swedeniltä vuosia sitten ostamani peruukin. Miltäköhän tuntuisi tanssia tässä lookissa Tampereen Työväen Teatterin näyttämöllä? Varmasti uskomattoman upealta.

P9025178 P9015022 P9015019 P9025185P9025224

Tämän postauksen jälkeen on varmastikin sanomattakin selvää, että suosittelen syksyn uutukaista jokaiselle teatterinystävälle. Varaudu suuriin tunteisiin, uskomattomiin tanssiesityksiin, musiikkiin, joka tempaa sinut mukaansa ja historian havinaan. Tämä on seikkailu, jolle haluat lähteä mukaan. Kiitos elämyksestä Tampereen Työväen Teatteri. Eritoten Emmi Kaislakarille ja Antti Langille.

Blogin kautta saadut PR-näytteet merkitty *-tunnuksella.

enkku2-1-1-1

Cabaret left me speechless. That’s why I wanted to see how I can handle a Cabaret-look. The musical is a must-see, have you got the tickets already?


Posted in and tagged , , , by NOORA.