SECOND HAND SHOPPING | TREFFIMEKKO INDISKALTA

Olen tehnyt viime aikoina aivan mielettömiä kirppis- ja second hand-löytöjä. Koska vaatekaappiin on päätynyt nyt niin paljon ihania juttuja syksyksi, ajattelin esitellä parhaita kirppislöytöjäni myös täällä blogin puolella. Ihanat kirppislöydöt saavat ainakin oman sydämeni aina heittämään ilahtuneita kärrynpyöriä, joten toivottavasti näiden postausten innostamana moni suuntaa aarrejahtiin Tampereen ja lähialueen kirppiksille.

P8274634P8274643P8274677P8274636P8274644P8274655P8274687P8274650curiousnoora

Mistä?: Huldan Huusholli & Kirppis, Toijala
Mikä?: Indiskan värikäs kietaisumekko.
Hinta?: 5 euroa.
Minne?: Treffeille.
Kunto?: Kuin uusi.

Ensimmäinen uusi syysaarteeni on tämä Toijalassa sijaitsevalta Huldan Kirppikseltä löytynyt herkku. Myönnän kuitenkin, että tämä mekko meinasi aluksi jäädä hankkimatta. En ole ikinä ollut ”makkarankuorimekkojen” ylin ystävä, mutta lopulta mekon kaunis värimaailma ja kietaisumalli veivät voiton ja päätin testata josko mekko sopisi päälleni. Tämä rentojen ja löysien lookien kannattaja päätti siis rohkeasti poistua mukavuusalueeltaan.

En ole vieläkään uskaltautunut ihmisten ilmoille tämä mekko päälläni, mutta viimeksi lauantaina heitin sen ylleni, kun järjestimme Matin kanssa ex tempore-treffit kotona. Mekon kauniit laskokset sallivat herkuttelunkin, ja olo ei ollut lainkaan epämukava tämän mekon uumenissa. Kietaisumekot ovat aina olleet suosikkejani ja uskonkin, että tällä lookilla suunnataan vielä jonain kuulaana syysiltana myös kohti tyttöjeniltaa.

Peukut pystyyn viiden euron löydölle?

enkku2-1-1-1

I have found so many cute treasures from fleamarket lately, that I wanted to show them to you guys also. This is my newest dress from Indiska- aren’t the colors just beautiful?


Posted in and tagged by NOORA.