SPORTTIPIRKON PÄIVÄN ASU

P8284750P8284737 P8284757P8284742


REPPU ADIDAS ORIGINALS   TENNARIT MINNA PARIKKA  MEKKO ADIDAS ORIGINALS


Kun yhdessä ja samassa mekossa voi suunnata niin toimistolle, lenkkipolulle, elokuviin, lounaalle kuin ruokakauppaankin, tuota samaista mekkoa voi pikkuhiljaa alkaa kutsua jo lempimekoksi. Adidas Originalsin pitkästä mekosta on tullut viikossa minulle jo niin rakas, että en voi kuin taputtaa itseäni olalle- onneksi en palauttanut tätä, vaikka aluksi niin aioinkin!

P8284754

Leikkisät asusteet toivat mekosta esiin taas aivan uusia piirteitä ja jopa Minna Parikan Stick ’Em Upitkin sopivat hauskoiksi kavereiksi mekolle. Adidaksen reppuja alkaa niitäkin kaapistani löytyä jo yksi jos toinenkin, mutta tämä synttärilahjapussukka on repuista se ehdoton lempparini. Ensinnäkin se on lahja Matilta ja toiseksi, se on kesän aikana pitänyt omaisuuteni sisuksissaan kuivana hurjissakin sadekuuroissa.

Tänään luvassa on ihanan kiireinen päivä täynnä mukavaa ohjelmaa. Lempimekko saa  jäädä huilimaan henkarille, sillä syksy on tuonut mailiini mielenkiintoisia kutsuja ja sähköposteja- tänään suunnataan muun muassa parhaat päällä starttaamaan Tampereen Työväen Teatterin syksy Sara & Erikin ensi-iltaan! Ihanaa! <3

enkku2-1-1-1

Just saying, that Trefoil-dress from Adidas Originals is so comfy, chic and sporty, that I just can’t help falling in love with it. I have a feeling that you guys are going to see it a lot in my outfitpics during the autumn.


Posted in and tagged by NOORA.