SE MEKKO, JOKA EI KOSKAAN EHTINYT BLOCKEILLE

Olipa kerran mekko, joka ei koskaan ehtinyt sinne, minne sen oli tarkoitus mennä.

Laitoin Zalandolta tilaukseen viime viikon alussa Adidas Originalsin mekon (*ei mainoslinkki), joka minun oli tarkoitus laittaa päälleni Blockfesteille. Pidin sormet ja varpaat ristissä, että tuo ihana mekko ehtisi edes lauantaita varten luokseni, mutta toisin kävi ja paketti ilmoitteli tulostaan vasta maanantaina. Olisi pitänyt ennakoida hitusen aikaisemmin tämä mekkotarpeeni ja laittaa se tilaukseen jo huomattavasti aikaisemmin. Oma vikani siis.

Vaikka en toki vain tuota yhtä tapahtumaa varten mekkoa tilannutkaan, ajattelin kuitenkin asiaa harmiteltuani palauttaa sen. Päättelin, että mekkokelit ovat jo pikkuhiljaa jäämässä historiaan ja mekko odottelisi sitten tyhjänpanttina seuraavaa kesää kaapissani.


MEKKO  ADIDAS ORIGINALS    AURINKOLASIT RAY-BAN     REPPU ADIDAS  TENNARIT NIKE


Toisin kuitenkin kävi. Sovitin, ihastuin, rrrrakastuin. Mekko on kuin suuren suuri college, jonka sisuksiin on ihana piiloutua syysmyrskyjä. Sen saa asustamalla jopa melko skarpiksi. Mekko sopii niin työpäivään kuin lenkkipoluillekin. Kylmempiin ilmoihin sen alle voi sujauttaa leggingssit. En keksinyt yhtäkään syytä miksi olisin sen palauttanut. Vaatekaappini alkaa tosin pian muistuttaa Adidaksen tehtaanmyymälää.

Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Kurkkaa myös:

BLOCKFEST-ASU PÄIVÄ 1
BLOCKFEST-ASU PÄIVÄ 2

enkku2-1-1-1

I was supposed to wear this dress at Blockfest last weekend, but because the parcel arrived on Monday, I had to come up with something else. Even though, the dress didn’t make it to the festival, I’m absolutely in love with it. It is so comfortable, chic and sporty. I couldn’t come up with any excuses why I should return it.


Posted in and tagged by NOORA.