KUUSI PULLOA SYKSYÄ

Syksy on virallisesti alkanut. Essien Fall Collection 2016 on saapunut.

Keväällä astelimme yhdessä kohti alttaria Bridal Collectionin kera, nyt puhaltelemme syksyisiä tuulia kohti pimenevää vuodenaikaa. Kevään keveys ja pehmeys ovat jääneet taakse ja tilalle ovat tulleet voimakkaat, näyttävät ja katseen vangitsevat syyssävyt. Kuvitelkaa nämä lakat osaksi syysasuja, joissa pehmeät neuleet, tumma denim ja lämpimät villahuivit ovat pääosissa.

Kuuden lakan Fall Collection on kokonaisuutena valtavan kaunis. Se koostuu erilaisista, toisiaan kauniisti täydentävistä sävyistä, joilla pärjää syksyllä tilanteessa kuin tilanteessa. Kuulas, roosansävyinen Go Go Geisha sekä haalean sinertävä Udon Know Me ovat kuin tehtyjä synkkiin sadepäiviin siinä missä harmahtavalla Now and Zen-lakalla voi suunnata vaikkapa illalliselle ystävän kera. Dramaattisen violetti Kimono-Over suditaan kynsille ensideiteille ja voimakas punainen, Maki Me Happy, säästetään tyttöjen pikkujouluihin.

curiousernoora

Jos ostat tänä syksynä vain yhden kynsilakan, minulla on sinulle ehdotus. Ruosteisen punainen, miltei ruskeaan vivahtava Playing Koi on huimaavan kaunis. Se on kuin ajatus syksyä. Niitä ensimmäisiä putoavia lehtiä. Auringon pehmeitä säteitä. Nukkumaan käpertyvää luontoa. Oma suosikkini syksyksi 2016.

*Essie Fall Collection 2016 blogin kautta saatu.

enkku2-1-1-1

Autumn it is. Essie’s Fall Collection 2016 has arrived.


Posted in and tagged , by NOORA.