KESÄN VIIMEINEN ROADTRIP

Tiedättekö sen hetken kesässä, kun illat alkavat  jo tuoksua alkusyksyltä ja alat pelätä, että joko nyt eletään kesän viimeisiä hengenvetoja? On edelleen lämmin, mutta alat jo vilkuilla sillä silmällä vaatekaapissasi kesäteloilla olevia neulepuseroita. Kalenterin sivu kääntyy elokuulle ja huomaat ajattelevasi jo tulevaa syksyä. Kesälomat alkavat olla vain kaukainen muisto ja joka kerta grillatessasi alat jo ehkä vähän salaakin haaveilla niistä pimenevistä illoista, kun kynttilät luovat parvekkeelle tunnelmaa.

Vielä on kuitenkin aikaa tehdä kesämuistoja. Mikä huvittavinta, olen jo alkanut valmistautua syksyyn, vaikka kesälomanikin on edelleen miltei kokonaan pitämättä. Lomaa on jäljellä peräti kolme viikkoa ja salaa toivon, että parhaat biitsipäivät ovat vielä edessäpäin. Ei tämä kesä voinut olla vielä tässä.

TOPPI / TOP STRADIVARIUS  FARKUT / JEANS  ZARA  TAKKI / KIMONO SOYACONCEPT  KENGÄT / SHOES  VAMOS  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M KÄNNYKKÄKUORI / COVER REBECCA MINKOFF

Tänään automme starttaa kuitenkin todennäköisesti tämän kesän viimeiselle roadtripille, sillä suunnaksi otetaan jälleen Pohjanmaa. Lähdemme äidin, isän ja Roosan kanssa reissuun, joten päivästä tulee taatusti hauska. Hyppää kyytiin vaan! Luvassa on yhteislauluja, pissataukoja huoltsikoilla ja heräteostoksia Tuurissa.

Let’s mennään!

Psst. Ja kun ne illatkin nyt joka tapauksessa alkavat viiletä, voit ihan hyvin käydä varmuuden vuoksi heittämässä arpalipun arvontaan täällä. Palkintona on lämmin Moomin Alphabet-college, jonka sisuksissa ajatus elokuusta ei hirvitä miltei yhtään.

enkku2-1-1-1

Time for the last roadtrip of the summer! Let’s go!


Posted in and tagged by NOORA.