HÖYHENENKEVYITÄ KORUJA (+ARVONTA)

En muista koska viimeksi korujani olisi kehuttu tai kommentoitu näin paljon kuin nyt viimepäivien aikana. Blogini syntymäpäivien kunniaksi sain Coruu-verkkokaupalta lahjaksi muutaman upean helmen heidän mallistostaan ja aarteet pääsivät välittömästi ahkeraan käyttöön. Nämä näyttävät silikonikorut ovat todellisia katseenvangitsijoita ja kauneutensa lisäksi ne ovat myös erittäin käyttäjäystävällisiä- vaikka korut ovat suuria, ne ovat äärimmäisen keveitä ja silikoni materiaalina ei ole allergisoiva!

Näiden korujen takana jyllää suomalainen girlpower, sillä Coruun omistavat kaksi naisyrittäjää Turusta. Coruu-mallistojen takaa löytyy kaksi suomalaista ja yksi japanilainen suunnittelija ja esimerkiksi festareilla kaulassani nähty musta Japanese Braid-kaulakoru on Sanae Hatanon käsialaa. Mikä upeinta, korut myös valmistetaan Suomessa käsityönä, mikä entisestään lisää mielestäni niiden uniikkiutta. Rohkeat ja näyttävät korvakorut, rannekorut ja kaulakorut viimeistelevät kantajansa tyylin ja kuten jo mainitsin, ne taatusti keräävät ihailevia katseita.

Koska viimeksi olette nähneet korvissani isoja korvakoruja? Niinpä. Siitä on jo aikaa. Painavat korvakorut saavat korvani heti kipeytymään ja jätän suosiolla suuret korvakorut korulippan uumeniin. Peacock-korvakoruissa ei tätä ongelmaa ole. Ne eivät todellakaan paina mitään! Näitä valtavan kauniita korvakoruja on ilo käyttää.

Minulla on vielä teille pieni yllätys..


curiousnoora10

Blogisynttärihulinat nimittäin jatkuvat vielä yhden arvonnan verran, kun yksi lukijoistani voittaa itselleen valitsemansa Coruu-korun. Kommentoi tätä postausta ja liitä kommenttiisi linkki siihen koruun, jonka valitsisit itsellesi voiton osuessa kohdallesi. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy maanantaina 1.8.2016 klo 21.00.

EDIT:// Osallistumisaika on päättynyt ja onnellinen voittaja on löytynyt! Onnea Satu (sähköpostin alku: satu.so..@). Lähetän sinulle pian sähköpostia! <3

 Mallistot löydät täältä.

Onnea matkaan!


Arvonta toteutettu lukijoille yhteistyössä Coruu-verkkokaupan kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.

enkku2-1-1-1

Finnish design at its best. These beautiful earrings were a gift from Coruu and I have fallen in love with them. The jewellery is light and stunning, and the pieces look unique and beautiful.


Posted in and tagged , , by NOORA.