A NIIN KUIN ARVONTA – VOITA MUUMIPUSERO!

Onko Näkymättömän Ninnin tarina teille tuttu?

Ninni oli pelännyt niin paljon ilkikurista tätiään, että oli muuttunut näkymättömäksi. Lempeä Tuutikki päättää Ninnin löytäessään tuoda hänet Muumitaloon hoitoon, sillä mikä olisikaan parempi paikka Ninnille kuin lempeiden Muumien koti. Pikkuhiljaa tuo lempeä ja lämpöinen ympäristö saa Ninnin muuttumaan jälleen enemmän näkyväksi. Kutreilla keikkuvasta rusetista ja mekosta saattoi jo nähdä missä Ninni kulkee. Kokonaan Ninni palaa entiselleen, kun hän kiukustuu Muumipapalle. Muumipappa kiusoittelee Muumimammaa ja siitäkös Ninni raivostuu niin, että hänen kasvonsakin muuttuvat jälleen näkyviksi. Ninni on uskaltanut ilmaista tunteitaan ja hänestä on tullut taas ehjä.

Näkymätön Ninni koristaa Moomin Alphabet-kokoelmasta hankkimaani collegea. Vinkkasin teillekin näistä ihanista kirjaimilla varustetuista muumipuseroista jokin aika sitten, ja postaus sai aikaan niin lämpimän vastaanoton, että en malta odottaa, että pääsen kertomaan mitä ihanaa teille on luvassa.

Muumit ottivat minuun nimittäin yhteyttä tuon postauksen jälkeen ja tiedustelivat josko haluaisin tehdä heidän kanssaan yhteistyötä. Kuten arvata saattaa, näpyttelin vastauksen nopeasti menemään ja olin niin innoissani! Nainen, joka juo aamukahvinsa muumimukista, osaa muumijaksot miltei ulkoa ja on täyttänyt kotinsa yhdellä jos toisellakin muumiasialla, oli todellakin tästä yhteistyömahdollisuudesta aivan pähkinöinä. Ja mikä parasta, yhteistyöehdotus koski teitä.

curiousnoora

Saan nimittäin arpoa yhden Moomin Alphabet-puseron lukijoideni kesken. Kertomalla kommenttiboksissa minkä kirjainpuseroista (vaihtoehdot löydät täältä) valitsisit itsellesi jos onni potkaisee juuri sinua, osallistut arvontaan, jonka osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 29.7. klo 18.00. Valikoima täydentyy vielä jatkossa uusilla kirjaimilla, mutta mikäli oman etunimesi ensimmäistä kirjainta ei löydy valikoimasta, paita lämmittää varmasti vaikkapa ystävää tai rakasta. Kaikki paidoista ovat aivan ihania, joten nyt suosikkikirjainta valitsemaan! Kannattaa siis ehdottomasti jättää arpalippu mukaan arvontaan.

Lisäksi..

curiousnoora

Mikäli et luota arpaonneesi, Muumit tarjoavat lukijoilleni spesiaalin alekoodin, jolla saat -15% alennusta tilatessasi Moomin Alphabet-puseron. Koodi on voimassa 8.8. asti.

ALEKOODI:   curiouser

N niin kuin Noora lähettää kaikille lempeän onnenpotkun arvontaan.

Arvonta toteutettu yhteistyössä Moomin Shopin kanssa. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle kulkeutuneesta liikenteestä tai sieltä tehdyistä ostoista.

enkku2-1-1-1

My New Moomin Alphabet-shirt called Ninny is so cute. It’s perfect for the chilly summerevenings, for cozy evenings at home or for the August adventures. It might even be my favourite shirt, ever.


Posted in and tagged , , by NOORA.