NÄMÄ KUVAT OVAT TEILLE, TUISKUTTAJAT

Ei varmaankaan tule kenellekään yllätyksenä, että siellähän me Moukolan kanssa olimme eilen miltei eturivissä, kun Antti Tuisku räjäytti Ratinanniemessä tunnelman pilviin saakka. Tammerfestien kiistaton kuningas ansaitseekin ihan ikioman postauksensa, sillä jokainen tuiskuttaja ei loppuunmyydylle keikalle ollut saanut lippuaan. Toivottavasti keikkakuvat välittävät edes hitusen fiilistä sinne ruutujen toisellekin puolelle.

On se kova. On se niin pirun kova esiintyjä. Tämähän alkaa jo muistuttaa niitä vanhoja hyviä aikoja, kun Tuiskun keikoilla kierrettiin hyvinkin ahkerasti. Tammerfestien keikka oli nimittäin meidän kolmas Anatuden keikkamme vuoden sisään. Mutta kyllä tällaisia spektaakkeleja kannattaakin käydä katsomassa.

Tuisku oli saanut niin valtavan joukon tamperelaisia kerääntymään porttien ulkopuolellekin, että tämän poptähden vetovoimaa ei voi kuin ihastella.

On se niin ihana.

Oli siellä tosin toki muitakin ihania paikalla. Mutta niistä lisää myöhemmin.

enkku2-1-1-1

Antti Tuisku @ Tammerfest | 23.7.2016

 


Posted in and tagged , by NOORA.