KESÄYÖN UNELMA

CURIOUSNOORA

Viipaloi kurkkua, melonia ja limea mukiin,
kaikkea sitä mitä kuuluu kesäisiin uniin,
heitä mukaan myös mintunlehtiä muutama,
joko taivaalla loistaa kesäyön kuutamo?
Mukiin vielä hieman vichyä kaada,
sekoita ja mahaan kulauta tämä raikas juoma.

Viime aikoina lämpimiin kesäiltoihin on kaivannut raikkaita virvokkeita ja koska alkoholijuomia en nimeksikään käytä, olen ”kokkaillut” itselleni erilaisia makuvesiä. Vedenjuontikin voi nimittäin alkaa jossain kohtaa tylsistyttää ja tällöin jääkaapin uumenista löytyviä aineksia ei kannata unohtaa. Tällä hetkellä suosikkijuomaani valmistaessani pilkon lasin pohjalle tuoretta vesimelonia ja kurkkua, lisään mukaan pari limeviipaletta ja koko makuelämyksen kruunaa raikas minttu. Veden sijasta laitan mukiin vichyä, jonka jälkeen tämä kirpsakka juoma onkin jo valmis nautittavaksi.

Nuo täydelliset mukit löysin omaksikin hämmästyksekseni Suomalaisesta Kirjakaupasta vajaan kolmen euron hintaan pari viikkoa sitten. Ne ovat täydelliset raikkaiden kesäjuomien nauttimiseen! Ruokakaupasta ostetun mintun istutin parvekkeellemme ruukkuun ja tavoitteena olisi, että siitä saisi koko kesän ajan raaka-aineita kesädrinksuihin. Enää tarvitaan siis vain paljon niitä lämpimiä kesäiltoja..

enkku2-1-1-1

My favourite summerdrink tastes like watermelon, cucumber, lime and mint. This non-alcoholic and fresh drink is perfect for the warm summer-evenings.


Posted in and tagged by NOORA.