LOPPU

Loppu. Se oli siinä. The End.

Lomani nimittäin. Kesäpäivät veivät lomaani vauhdilla eteenpäin ja vaikka kahden viikon aikana ehdinkin useampaankin otteeseen piipahtaa töiden parissa, otin lomasta kaiken irti ja töihinpaluuahdistuksesta ei ole tietoakaan. Rentouduin, luin, nukuin ja lepäsin. Irrottauduin arjesta ja nautiskelin.

On jopa toisaalta ihana ajatus palata taas arkirytmiin. Siinä missä itse otan taas arkisesta aikataulusta kiinni, mukanani seuraavat myös blogi ja elämä muutenkin. Eppukin tuntuu jo ihan rasittuneen siitä, että olen ollut päivisin kotona. Se ei ole saanut edes vedettyä kunnon päivätirsoja, kun pörröisen lomakaverini on pitänyt vahtia minua.

Viimeinen lomaviikonloppu ei mennyt ihan putkeen, kun Matti sairasteli ja siitä syystä sunnuntai kului kotona lepäillen. Toisaalta taisi olla vain hyvä idea käyttää viimeinen lomapäivä energian keräämiseen, sillä vaikka lomaa jäikin vielä takataskuun, yhteistä lomaa emme tänä kesänä ehdi viettää. Niinpä katselimme elokuvia ja mussutimme suklaata sohvanpohjalla. Pakko antaa myös iso suositus Iris Apfelista kertovalle dokumenttielokuvalle, joka löytyy Netflixistä. Kun kasvan isoksi haluan olla kuin Iris- rohkea ja persoonallinen pukeutuja, jolla ei taatusti ikinä ole asukriisejä. Tuosta 94-vuotiaan muoti-ikonin elämänasenteesta pitäisi kaikkien ottaa vähän oppia.

Omia kesäisiä asukriisejä helpottaakseni tilasin itselleni Zaran aleista jumpsuitin ja myönnän ostaneeni sen kuin sian säkissä. En ole vielä löytänyt yhtäkään haalaria, joka istuisi kroppaani kunnolla, mutta tämä kesähelteille sopiva viileä unelma on niin mukava päällä, että istuvuudesta viis! Printti on kauniin kesäinen eikä vilautusvaaroja ole edes tuulisella kelillä shortsiominaisuuden ansiosta.

Mutta nyt, teetä kuppiin, kirja käteen ja vielä hetkeksi lomailemaan parvekkeelle lepotuoliin.

HAALARI / JUMPSUIT ZARA  KAULAKORUT / NECKLACES LITTLE WHITE RABBIT (*saatu)  LOAFERIT / LOAFERS SDS (VAMOS)  AURINKOLASIT / SUNGLASSES  H&M KYNSILAKKA / NAILPOLISH 304 SPICY ORANGE L´ORÉAL (*saatu)

enkku2-1-1-1

It’s Sunday! It’s the end of my summer-holiday! But that’s okay, I enjoyed the holiday so much that I’m ready the go back to work. I even found so cute clothes from Zara’s sale, that also my wardrobe is ready for the July at work. This is going to be a good summer. 


Posted in and tagged by NOORA.