NORPAN MUUTTUMISLEIKKI BY MATTI

Lukijani heitti minulle jokin aika sitten aivan loistavan postaustoiveen, jonka otin lomani aikana välittömästi toteutukseen. Kekseliäs lukijani ehdotti, että tekisin blogiin pienen postaussarjan, jossa pääsisin muuttumisleikkiin läheisteni toimesta. Miltä näyttäisin Matin, äidin, muorin, isän, siskon tai parhaan kaverin stailaamana? Ajattelin, että hauskinta olisi jos stailattavat tyylit olisivat to-del-la epänooramaisia, erilaisia ja omasta tyylistäni poikkeavia, ja tämä idea vahvistui siinä kohtaa, kun katselin dokumentin tyylitaituri Iris Apfelista viikonloppuna. Hän jos kuka osaa heittäytyä kerrostamisen, värien ja persoonallisten vaatteiden maailmaan, joten Iriksestä mallia ottaneena minäkin päätin pistää itseni likoon.

Niinpä Matti tarttui ensimmäisenä tuumasta toimeen ja lopputuloksena oli look, jossa minua ei taatusti ole aikaisemmin nähty.

Heti aluksi on todettava, että Matin elämä pyörii tällä hetkellä hyvin pitkälti urheilun ympärillä. Enkä nyt tarkoita jalkapallon tuijottamista tv:stä, vaan ahkeraa puolimaratontreenailua. Sporttivaatteita pyörii pesukoneessa päivittäin ja niinpä miekkonen päätti heittää minullekin jotain vähän urheilullisempaa päälle.

curiousnoora

”Löytyykö sieltä verkkareita?” Löytyy toki, mutta löydettyäni kaapista ensimmäisenä käsiini H&M:n korkeavyötäröiset harmaat housut, minua jäi lopulta harmittamaan, että miksi en tuolloin muistanut omistavani näitä Antteja! Antin Seppälä-pöksyt olisivat nimittäin sopineet tähän lookiin paljon paremmin, kuin parhaat päivänsä nähneet Maison Martin Margiela Pour H&M-housut. Niillä nyt kuitenkin mentiin ja yläosaa ei kauaa tarvinnut kuulemma edes pohtia; keittiön pöydällä oli juuri kotiin saapunut aletilaukseni Zarasta, ja muutaman euron lyhyt Happy New Attitude-college sopi housuille näppärästi kaveriksi.

Kampauksen kanssa menikin sitten Matilla jo sormi suuhun, ja tässä kohtaa hienovaraisesti vinkkasin, josko letit sopisivat tyyliin ja pitäisivät sporttaillessa hiuksetkin pois silmiltä. Niinpä näpertelin itselleni poimitut palmikot ja päästin Matin pälkähästä. Stailaus rajoittui kuulemma muutenkin vain vaatteisiin, niinpä meikkikin jäi minun vastuulleni. Liika on kuulemma liikaa jopa uhrautuvaiselle bloggaajan poikaystävälle. Ymmärrän kyllä Matti, ymmärrän.

Kenkäkaapista ulkoilemaan pääsivät juuri pari päivää sitten elvyttämäni Niken tennarit (katsokaa nyt kuinka valkoiset niistä tuli!) ja ”mitään ylimääräisiä härpäkkeitä” tähän tyyliin ei kuulemma tarvittu. Oletan, että härpäkkeillä tarkoitettiin tässä yhteydessä koruja.

Vaikka stailaaminen ei kuulemma se Matin juttu ollutkaan, lopputuloksesta tuli mielestäni hauska ja erilainen! Napapaita meinasi joutua tosin stailattavan toimesta jäähylle, sillä kuten kuvista näkyy, napani ei tänä kesänä ole vielä aurinkoa nähnyt ja naamani näyttää olevan aivan eri paria keskikroppani kanssa. Happy New Attitude sopi tekstinä kuitenkin niin hyvin lomalta töihin juuri iloisin mielin palaavalle mallinukelle, että menköön nyt tämän kerran.

Kuinka Matti mielestänne selvisi haasteesta ja kenet haluaisitte nähdä stailaavan minut seuraavaksi..?

enkku2-1-1-1

My reader asked me a while ago, if I could do a post, where someone else would style my outfit. I thought that was a great idea, and last week, my boyfriend Matti chose my outfit. The look is veeery sporty, but on the other hand, it’s perfect for the chilly summerdays. What do you think, yes yes or no no NO?


Posted in and tagged by NOORA.