LIDLIÄ & LOUIS VUITTONIA

NEULETAKKI / CARDIGAN H&M MEKKO / DRESS LIDL  LAUKKU / BAG LOUIS VUITTON

Eilen oli ihana ilta. Session Salon kutsui bloggaajia liikkeeseensä hiusten hemmotteluhoitoihin ja stylistit loihtivat meille jokaiselle vielä ihanan pikakampauksenkin. Rakastan erilaisia lettejä ja kiharakampauksia, joten tämä look oli kovasti mieleeni. Siksipä kinusinkin Matin vielä yhdeksän jälkeen kuvailemaan auringonlaskuun päivän asuani, kun lomatukkakin oli kerrankin kunnossa. Kävelin tapahtumaan nimittäin niin hirveässä leijonanharjassa, että muutos on silminnähden havaittava- kerronkin teille vielä Kevin Murphyn ihmeitä tekevistä tuotteista myöhemmin lisää!

Kesälaukkuni on jälleen päässyt käyttöön ja Speedy löysikin kivasti mätsäävän kaverin tuosta Lidlin sinivalkoraidallisesta mekosta. Olen käyttänyt mekkoa PALJON (onneksi ostin niitä kaksi! <3) ja vaalea laukku sopii ihanasti mekon värimaailmaan. Toivottavasti kesäpäiviä riittää vielä paljon, sillä kaapissani majailee vaikka kuinka ja monta kesämekkoa, joita haluan päästä ulkoiluttamaan. Oli hauska kuulla, että moni kävi Lidl-postaukseni innoittamana hankkimassa itselleen samanlaisen pellavamekon. Käytännölliset ja kauniit vaatteet pelastavat monta kesäasukriisiä.

Tämän sateisen lomapäivän aion kuitenkin köllötellä verkkareissani. <3

enkku2-1-1-1

Thank you so much for this beautiful hairdo Session Salon!


Posted in and tagged by NOORA.