JATKOAIKAA VALKOISILLE TENNAREILLE

Tämä postaus on aloitettava tunnustamalla, että muutamat valkoiset tennarit ovat päätyneet elämäni aikana kaatopaikalle ihan vain sen vuoksi, että ne eivät ole enää olleet valkoiset, vaan pikemminkin beiget. Nauhoja olen toki pessyt ja vaihdellut tuoreisiin, mutta valkoisen nahan käsittely erinäisin nahanhoitoainein on ollut minulle vierasta touhua.

Siksipä on toisinaan ollut helpompi vaan kiikuttaa kassan kautta kotiin puhtaat valkeat tennarit.

Kunnes sitten löysin Vamos-käynniltäni aineen, joka kiinnitti heti huomioni. Tällä pienellä purtilolla annat nimittäin parhaat päivänsä nähneille tennareillesi hieman jatkoaikaa.

Kuvat kertovat tässä tapauksessa enemmän kuin sanat. Kun kädessäsi on alle seitsemän euron arvoinen Woly White Liquid-pullo, nappaa tennareista aluksi nauhat pois ja heitä narut pesukoneeseen. Ja sitten hommiin!

curiousnoora1

Aluksi tennarit puhdistetaan kevyesti harjalla tai pyyhkeellä. Pulloa sekoitetaan voimakkaasti kymmenen sekuntin ajan ja kengän käsittely voidaan aloittaa saman tien. Woly White Liquid soveltuu siis vain valkoiselle nahalle sekä valkoisiin tekstiilipintaisiin jalkineisiin. Mokka- tai nupukkinahkaa sillä ei voi käsitellä.

Kenkä käsitellään pullon päässä olevan ”harjan” avulla kevyesti painamalla ja lopuksi aineen annetaan vaikuttaa kengässä noin kymmenen minuutin ajan. Lopuksi kenkä kiillotetaan.

Koko hommaan menee kokonaisuudessaan noin vartin verran.

Parasta palautetta kenkien tuunailustani sain Matilta, joka kysyi eilen töistä tullessaan ja kengät eteisessä nähdessään, että ”ootko uudet kengät käynyt ostamassa?”.

Hahaa, enpäs olekaan!

enkku2-1-1-1

Update your old and used-to-be-white-sneakers with this little bottle of Woly White Liquid! Let the results speak for themselves.


Posted in and tagged , by NOORA.