VOITA ELÄMYSRANNEKE SÄRKÄNNIEMEEN, SÄRKÄNNIEMEEN!

Särkänniemi on jo lapsuudestani asti kuulunut kesän kohokohtiin, ja vielä edelleenkin, 28-vuotiaana, tuo paikka nostaa fiiliksen korkeuksiin ja tekee kesän. Keinukarusellin ketjujen kilinä, sen oikean valinta narunvedossa, sormenpäät tahmeaksi jättävä hattara, Koskiseikkailun kuohut, mahanpohjassa kupliva jännitys, kun odotat siihen hurjimpaan laitteeseen ja se haikea tunne, kun kotiinpäästyäsi irrotat rannekkeen ranteestasi. Mennäänhän pian uudestaan?

Kuten videolta näitte, meillä oli viime torstaina unohtumaton Särkänniemi-päivä. Eilen jo postailinkin teille sadepäivämme tunnelmia Särkänniemestä ja lupailin samalla, että pian myös kaksi teistä pääsee ystävänsä kanssa huvittelemaan. On aika käynnistää kesän hauskin arvonta!

Tätä postausta kommentoineiden kesken arvotaan nimittäin kaksi settiä Särkänniemen Elämysrannekkeita. Kumpikin setti sisältää kaksi ranneketta. Osallistut rannekkeiden arvontaan kertomalla kommentissasi kenet veisit huvittelemaan päiväksi kanssasi Särkänniemeen. Osallistumisaika alkaa nyt ja päättyy 3.7.2016 klo 18:00.

Elämysrannekesetit voittivat:

lillamy: ”Ja oi Särkänniemi <3 muistan aina miten kateellinen lapsena olin, kun näin turkulaisena pääsin pyörähtämään siellä max kerran kesässä, mutta tamperelaisilla oli mahdollisuus huvitteluun useammin :D näin aikuisena ei tule enää käytyä edes joka kesä, vaikka ihana paikka tuo onkin! Olisin siis ihan ikionnellinen, jos onni potkaisisi, lähtisin nimittäin viettämään kivan päivän Särkänniemessä rakkaan pikkusiskoni kanssa <3 voi että, miten hauskaa se olisikaan, tuli hyvä mieli jo pelkästä ajatuksesta :’)”

Sirpa H: ”Särkänniemeen veisin omat lapseni. Muutamme Tampereelle 4.7.16. Koko viisihenkisen perheemme elämä muuttuu :). Kotouttaminen olisi hyvä aloittaa Särkänniemestä ;)”

Voittajille on ilmoitettu voitosta sähköpostitse. Iso hali kaikille osallistuneille! <3

Arvonta toteutettu yhteistyössä Särkänniemen kanssa.


Posted in and tagged , by NOORA.