JUHANNUSPUMPULIA

HAME / SKIRT ZARA  T-PAITA / T-SHIRT H&M  KENGÄT  / SHOES CROCS (*saatu)  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M

Nuttura väsähtäneenä, helmat hulmuten, miltei meikittä, rentoutuneena, autioituneilla kaduilla, tiedossa mahdollisuus paeta maalle jos kaupunkijuhannus ei olekaan hyvä idea.

Päätimme juhannuksen antaa viedä mukanaan, emmekä ole suunnitelleet mitään valmiiksi. Koska juhannus osuu myös ainoalle yhteiselle lomaviikollemme, emme ota keskikesän juhlasta mitään stressiä. Grillaamme sitten makkaraa pienellä sähkögrillillämme tai pallogrillissä maalla, tästä tulee varmasti hyvä juhannus. Kesälle voi kilistellä niin maalla kuin kaupungissakin ja seitsemää sorttia kasveja voi kerätä tyynyn alle niin moottoritien kuin pellonkin viereiseltä niityltä.

Matti aloitti juhannuksensa juoksulenkillä, minä blogeja lukemalla ja Eppu juhannusherkkua sohvalla järsien. Hyvä tästä tulee.

Pidetään kavereista huolta ja nautitaan. Iloista juhannusta kaikille; sinulle, joka luet tätä postausta ulkohuussissa kärpäsiä ympäriltäsi hätistellen, sinulle, joka etsit urbaanissa viidakossa auki olevaa sushi-paikkaa, sinulle, joka vietät juhannuksen töissä ja sinulle, joka juuri nyt kipittelit villasukat jalassa laiturinnokkaan aamukahvin kera.

enkku2-1-1-1

Happy Midsummer everybody!


Posted in and tagged by NOORA.