KUINKA LOMAVAIHTEEN SAA PÄÄLLE?

Heräsin eilen ensimmäiseen loma-aamuun pirteänä kuin peipponen jo seitsemän aikaan. Sisäinen herätyskelloni ei siis ole vielä tajunnut, että nyt saisi ja _pitäisi_ nukkua, vaan yrittää potkia minua sängystä ylös mahdollisimman aikaisin. Huomasin eilen päivän aikana miettiväni töitä ihan koko ajan. Tarkoitan nyt siis niitä töitä, joista olen kesälomalla. Blogihommat saavat kesälomalla pyöriäkin mielessä, kun monesti lomalla on paljon enemmän blogiinkin kerrottavaa ja kuvattavaa.

Lomavaihteelle vaihtaminen on aina ollut minulle vähän hankalaa. Aina siinä vaiheessa, kun sitten vihdoin olen saanut lomarytmin päälle, onkin jo aika palata töihin. Joten nyt lupaan tsempata. Piilotin jo työavaimetkin eteisen avainnaulakosta toisaalle, jotta nekään eivät kutsuvasti roikkuisi koko ajan naamani edessä.

Vaikka työt vielä mielessä pyörivätkin, vietimme eilen oikein mukavan ja rentouttavan kesäpäivän. Kävimme hieman kiertelemässä alennusmyyntejä ja ehdimme käydä kuvailemassa ja kävelemässä myös Arboretumissa Hatanpäällä. Saisin tuolla puistoalueella helposti kulumaan tunnin jos toisenkin kamera jatkuvasti laulaen, mutta tällä kertaa ikuistin muistikortille vain linssiluteiksi osoittautuneita lintuja. Sorsanpoikanen teki kovasti tuttavuutta kamerani kanssa ja mami vahti tarkasti hieman kauempana, että mitä pikkuinen oikein touhuaa.

Päivä jatkuu tänäänkin eläimellisissä merkeissä, sillä meidän koko lauma käy tänään onnittelemassa erästä pörröistä synttäripoikaa, joka täyttää jo 10 v. Ei meillä siis vuosittain koiramaisia syntymäpäiviä vietetä, mutta napakymppi on niin hieno saavutus, että sen kunniaksi voi vaikka leipoa pienen kakunkin (, jonka Eppu tosin jo yritti syödä suihinsa).

Täältä tullaan Eetu-pappa, bileet alkakoon!

FARKUT / JEANS ZARA   PUSERO / SHIRT LINDEX  TENNARIT / SNEAKERS MINNA PARIKKA  LAUKKU / BAG  H&M

enkku2-1-1-1

Summerholiday has begun! I still can’t believe that I’m on a holiday and I’m trying my best to not to think about work. Yesterday we visited the beautiful park called Arboretum in Hatanpää and I enjoyed so much taking pictures of these little ones.


Posted in and tagged , by NOORA.