VALMIINA KUVAUSPÄIVÄÄN

Lauantaihuomenta! Heräsin seitsemältä aivan kauhuissani, kun luulin, että herätyskello ei ollut soittanut lainkaan. Kuvittelin ilmeisesti herääväni arkiaamuun. Eppukin ihmetteli, että mitä ihmettä oikein hätäilen, käänsi kylkeä ja teki hyvin selväksi, että sitä on turha edes yrittää viedä pissalle näin aikaisin. Lopulta vakuutuin itsekin siitä, että on tosiaan vapaapäivä ja jatkoin kiltisti uniani.

Tällä hetkellä aamupuuhastelut ovatkin sitten jo kovassa vauhdissa. Päivän suunnitelmiin kuuluu nimittäin valokuvaamista ja ainutlaatuisten hetkien ikuistamista, joten kassiin on pakattu kaikki tärkeä objektiiveista vara-akkuihin. On ihanaa, kun ystäväni ovat pyytäneet minulta kuvausapua tärkeitä päiviään ja hetkiään varten. Tänään kuvataan taas jotain aivan erilaista kuin viimeksi, joten olen tästä haasteesta todella innoissani! Parasta on se, että olen löytänyt tästä Olympuksen OM-D E-M10:sta itselleni todellisen luottokameran- ethän ikinä mene rikki rakas kamerani, ethän..

Kamerakaluston lisäksi pakkailen vielä hieman ruusuista rekvisiittaa matkaan. Tilauksessa oli kuvaushetkeä varten aurinkoinen sää, joten nyt sadepilvien vuoksi joudutaan hieman improvisoimaan. Hauska päivä tulossa taatusti!

Nyt ihana uusi kesätakki hulmuten kohti vapaapäivää! Tein eilen H&M:stä mahtavan löydön, kun tämä suloinen kesähärpäke roikkui alerekissä viiden euron hintalapun kera. Takissa on ihanat värit ja se sopii niin täydellisesti Odd Molly-festareilta saamani pussukan kaveriksi, että pieni heräteostos oli suorastaan pakko tehdä. Omasta vaatekaapista löytyi kaiken kukkuraksi takkiin mätsäävä toppikin.

Mutta nyt mä meen, kiireet kutsuvat! Nauttikaa päivästä.

enkku2-1-1-1

Happy Saturday! I wish you all a great day; I’m gonna spend my day by taking pictures. Looooving this plan.


Posted in and tagged by NOORA.