MAAGINEN AAMUKAHVIMUKI

Muumimukit ovat saaneet haastajan. Aamukahvikuppini on vaihtunut.

Jaoin Instagramissa videon hui-kai-se-van maagisesta mukista, joka kommenttien perusteella oli myös teidän mielestänne taianomaisen mahtava. Riippuen siitä, onko mukissa kuumaa vai kylmää juotavaa, mukin kuviointi nimittäin vaihtuu silmiesi edessä. Pelottava ja pimeä metsä muuttuu aamukahvia kuppiin kaadettaessa iloisen kirjavaksi näkymäksi ja metsäneläimetkin uskaltavat tulla esiin piiloistaan. Taikamuki, minähän sanoin.

Kikkerlandin Woodlands Morph Mug (*ei mainoslinkki) tuli minua vastaan Pienenkamarin valikoimaa selatessani, ja myönnän sen olleen todellinen heräteostosten kuningas. En uskonut, että taika oikeasti edes toimisi, mutta 16 euron sijoitus on ollut kyllä joka euron arvoinen. Muki jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen ja tekee aamusta kuin aamusta maagisen. Napatkaapas tästä hauska lahjaidea talteen kesäjuhlia varten; lapsille tästä mukista maistuu taatusti kaakao ja se toimii myös erinomaisena keskustelunavaajana työpaikan kahvipöydässä.

Nämä ovat just niitä arjen pieniä iloja, eikös?

enkku2-1-1-1

It’s magic! Check out the video of this magical mug on my Instagram!


Posted in and tagged , by NOORA.