OMA SUOSIKKINI LIVBOXISSA!

Jännittävät seikkailuni LivBoxin kanssa jatkuvat, kun sain suuren kunnian valita suosikkituotteeni mukaan toukokuun mysteeriboxin silkkipaperin sisuksiin!

Biozell on kuulunut hiustenhoitotuotteitteni joukkoon jo vuosia ja kerta toisensa jälkeen tämä suomalainen, laadukas mutta edullinen tuotemerkki hurmaa minut ominaisuuksillaan. Tuotevalikoima alkaa olla jo todella kattava ja suosikkituotteeni trendikäs ja graafisesti upea ulkoasu miellyttää omaa silmää kovasti. Mutta millainen herkku LivBoxista siis löytyikään?

Pääsin kirjoittamaan vieraskynänä LivBoxin blogin puolelle suosikkituotteestani pienen esittelyn ja pääsipä tuote melkoiseen tulikokeeseenkin, kun elvytin Texturizing Sprayn avulla kaksi päivää vanhat kiharat uuteen nousuun. Se vaatii tuotteelta jo melkoisia taikavoimia, käyppä siis katsomassa millaisiin suorituksiin Biozellin uutukainen pystyi ja osallistu samalla Biozell-tuotepakettien arvontaan. Postaukseni löydät tämän linkin takaa. Ja hei, haluan kuulla mitä te, joille postimies kiikutti LivBoxin kotiin, tykkäsitte suosikistani!

Onnekasta perjantaita!

enkku2-1-1

Oh, I’m a lucky girl! I got to choose my favourite product for May’s LivBox and as you can see, my choice was Biozell’s new and amazing hairproduct. This texturizing spray saves a bad-hair-day!


Posted in and tagged , by NOORA.