TAIKAVIITTA

Hyviä huomenia! Olen täynnä hyvää mieltä ja energiaa, sillä flunssa alkaa olla voitettu ja rankat sateet nitistivät siitepölyjä niin, että allergiaoireetkin helpottivat heti. Aivan mahtavaa! Tänään on nimittäin luvassa treffi-ilta tuon kotiin työmatkalta palanneen ukkelini kanssa, ja olisi ollut kurja mennä testaamaan Frans & Marie’n menua nokka tukossa ja makunystyrät puolikuntoisina.

Olen ollut siis sadepäivistä enemmän kuin fiiliksissä. Ne toivat mukanaan terveemmän olon lisäksi myös mahdollisuuden kaivaa esiin eräästä goodiebagistä löytämäni sadeviitan. Pressipäivän kassista löytynyt Odd Mollyn viitta on niin kaunis, että sitä ei malttaisi laittaa kaappiin piiloon ollenkaan. Kyseessä taitaa olla todellinen taikaviitta, kun sadekaan ei sen sisuksissa haittaa yhtään. Pitkän printittömän kauteni jälkeen Odd Mollyn kuviot, sävyt ja värimaailmat miellyttävät nyt kovasti silmää ja ne sopivat aivan täydellisesti kesään.


SADEVIITTA / RAIN COAT  ODD MOLLY (*blogin kautta saatu/ gifted)


Luvassa on siis kaikin puolin mukava päivä, kun työpäivän ja illallisen jälkeen suuntaamme vielä kisakatsomoon jännäämään kuinka leijonat karjuvat kanadalaiset kumoon. Hämmentävää kyllä, mutta mulla on aamusta alkaen ollut perjantaifiilis- pitäisi siis varmaan useamminkin järjestää keskelle arkiviikkoakin piristävää tekemistä! Tosin tämä leppoisa fiilis voi kostautua viimeistään huomenaamulla, kun herätyskello pirisee kuudelta uuden arkiaamun merkiksi. Noh, ei mietitä sitä nyt vielä.

Happy thoughts!

enkku2-1-1

The most beautiful raincoat I have ever seen. It makes rainy days so much more happier.


Posted in and tagged by NOORA.