SINISIÄ UNELMIA

Yksi näistä viidestä toukokuun unelmasta on jo toteutunut. Arvaatko mikä?

NELLY’n Ophelia Dress Collection vei jalat alta ja sai sydämen heittämään kärrynpyöriä. Mallisto on K-A-U-N-I-S ja tuo sininen maximekko on piirtynyt ikuisesti verkkokalvoilleni. Mekko on upea, mutta avaran kaula-aukon vuoksi mekko jää kyllä kauppaan. Vai voisiko alle piilottaa topin..?

Herbinan bodymistit ovat itselläni jatkuvassa käytössä ja uusinta tulokasta, Blue Lagoonia, pääsin nuuhkimaan jokin aika sitten Bernerin bloggaajapäivillä. Tämä kesätuoksu meni heti ostoslistalleni, näissä tuoksuissa on nimittäin hintalaatusuhde kohdillaan!

curiousnoora

En kestä, en kestä, en kestä! Löydettyäni sen täydellisen mustan bomberin Zarasta, ehdin jo hieman kitistä, kun samaa takkia ei löytynyt muissa väreissä. Mutta nyt löytyy! Apua! Ihanan raikas valkoinen! En kestä!

Olin toki äärimmäisen onnellinen ponivappupallostani, mutta sanonpahan vaan, että en laittaisi ollenkaan pahakseni jos Minna Parikan Celestiat laukkaisivat uutuusvärissä kenkäkaappiini. ♥_♥

Hurmaavan kaunis uimapuku sen sijaan löytyy H&M:n uikkarivalikoimasta. Turkoosi uimapuku on täydellinen, ja nuo pitsisomisteet ovat varsin herttaiset. MUTTA. Epäilen vahvasti sitä, istuisiko tuonkaltainen uikkari päälleni..

Mitä löytyy sinun toukokuun toivelistaltasi?

Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

enkku2-1-1

Just dreaming.


Posted in and tagged by NOORA.