TUPLADENIMTORSTAI

Tupladenimtorstaini alkoi jo aamuvarhain, kun heräsin pirteänä kahdeksan maissa kuin kevätpeipponen konsanaan. Uni ei oikein maistunut, kun mieltä painostivat murheet, joten päätin lähteä Epun kanssa pitkälle aamulenkille. Tuntuu aivan uskomattoman oudolta jättää takki naulakkoon ulos lähtiessä- ihan kuin sitä ei edes muistaisi miltä kesä tuntuu!

Päivän mittaan murheetkin hieman kevenivät ja odotan jo kovasti huomista maanantaiperjantaita. Yksi työpäivä, joka on arkipyhän jälkeen samalla vähän niin kuin maanantai ja perjantai, mutta mikä siisteintä, huomenna se lätkähuuma alkaa! Vierotusoireita lätkän seuraamisesta ei siis ehtinyt edes kehittyä SM-liigan loppumisen jälkeen, kun taas jo päästään kannustamaan omiamme. Huomenna olisi tarkoituksena grillailla illalla ja startata MM-kisat käyntiin, voitolla tietysti.

Tänään asukuvissa siis vain laimeita virneitä, huomenna varmasti naurattaa jo enemmän. Tuplat denimiä kuitenkin tekivät asusta niin keväisen, että halusin kevätasuni tallentaa iltapostaukseen.

Nyt pöydällä odottaa leffa, jossa joku iso valas kuulemma aiheuttaa hämminkiä. Interesting.


PUSERO / SHIRT  H&M   FARKUT / JEANS  GINA TRICOT  LAUKKU / BAG H&M  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M TENNARIT / SNEAKERS ADIDAS ORIGINALS BY RITA ORA


enkku2-1-1

Double-denim, yes yeeees or no nooooo?


Posted in and tagged by NOORA.