ASULLINEN BLOGIKIRPPISTÄ

Viikko on jo kiitänyt puoleen väliin asti, mutta palataan vielä hetkeksi viikonlopun fiiliksiin ja Blogikirppikselle. Tuo viime viikolla blogissakin jo kerran vilahtanut Zaran bombertakki on noussut ihan ykkössuosikikseni ja juuri kävin vakoilemassa verkkokaupasta, josko sitä löytyisi sieltä toisessakin värissä. Ilmeisesti tätä mallia myydään Zarassa vain mustana, joten se riittäköön nyt toistaiseksi. Tiedättehän sen fiiliksen, kun löytää ne täydelliset farkut ja niitä _pitäisi_ hankkia vähintään kahdet vaatekaappiin farkkukriisien välttämiseksi? Minulla on nyt juurikin sellainen fiilis bomberini kanssa. Ehkäpä ehdin piipahtaa Zarassa tsekkaamassa myös myymälän valikoiman torstaina, kun suuntaan Helsinkiin.

Näissä kuvissa poseeraan INCH”-farkkukaupan portailla ja eksyipä ostoskassiini samaisesta myymälästä myös jotakin ihanaa, jonka haluan teille pian esitellä. INCH” tarjosi meille aivan mielettömän upean miljöön blogikirppikselle ja tuo ostoskassi kätkee sisuksiinsa jotakin aivan mahtavaa. Paljastan myöhemmin mitä kassi on syönyt suihinsa!


TAKKI / JACKET ZARA   T-PAITA / T-SHIRT H&M  FARKUT / JEANS CITYMARKET  TENNARIT / SNEAKERS FILA  LAUKKU / BAG H&M  KAULAKORU / NECKLACE TITIMADAM

KUVAT / PHOTOS : MAJ & MILLA


Nyt reippain mielin kohti loppuviikkoa!

enkku2-1-1

Hi guys! This is one of my favourite outfits at the moment, thanks to that comfortable and chic bomber from Zara. The pics are taken on Saturday while we had our bloggers’ fleamarket and I can’t wait to show you guys what I found from INCH”. Stay tuned!


Posted in and tagged by NOORA.