LAPSEKAS LIPPIS BIITSILLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora
curiuous

Olin eilen juuri lähtemäisilläni kuvailemaan kaunista syksyistä luontoa, kun taivaalta tipahtikin niskaan rankka sadekuuro. En antanut sen kuitenkaan lannistaa; nappasin päähäni vain asustekaappini lapsellisimman lippiksen ja lähdin kohti Kaukajärven kauniita maisemia- mukanani tietysti pörröistä ja vähemmän pörröistä lenkkiseuraa.

Kävin läpi viikonloppuna vaatekaappejani ja jouduin toteamaan, että yksi hankinta tälle syksylle on pakko tehdä. Kunnollista ulkoilu-/koiranvienti-/sadekelinasua en nimittäin omista. Tuulipukulinjalle en kovin mielelläni lähtisi, mutta kunpa jostain löytyisi edes näppärä sadetakki, jonka voisi heittää neuleen päälle. Olisiko teillä heittää minulle vinkkiä mistä sellainen voisi löytyä?

image image(5) image(7)

Kävelimme poikien kanssa pitkän lenkin pysähtyen välillä kuvailemaan. Asukuviakaan ei alunperin ollut edes tarkoitus ottaa, mutta en malttanut olla poseeraamatta kauniin syysmaiseman edessä. Ruska alkaa tehdä tuloaan ja sateisella metsäpolulla tuoksui jo syksy. Toivotimme turvallista matkaa ohiliitävälle kurkiauralle ja päätimme, että syksyiset sunnuntaikävelyt otetaan tavaksi, satoi tai paistoi.

image(1) image(2)
enkku2

While walking by the beach yesterday, it really felt like the autumn is here. The rain, the leaves, the birds.. It was really pretty. And I got a feeling, that fall isn’t such a bad thing after all.


Posted in muoti and tagged by NOORA.