EPUN PÄIVÄN ASU FEAT. DOGS OF JOY

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

curiousnoora2

”Tiedän. Näytän tänään extrahyvältä. Huomaatteko minussa mitään uutta?

Koska Noora ahdistuu kutakuinkin juurikin NYT hammaslääkärin tuolissa, minä otan ohjat tassuihini ja kerron teille kuulumisiani. Oli äärimmäisen mukava saapua kotiin parin viikon rentoutumislomalta maaseudun rauhasta, kun eteisessä oli paketti, jonka sisältö tulee saamaan naapuruston koirat kateudesta vihreäksi.

Tai tässä tapauksessa turkoosiksi.

Dogs of Joy halusi nimittäin hemmotella minua mittatilauspannalla (kyllä tytöt, kuulitte oikein, tälle koiraherralle kelpaa vain paras ja nyt minulle selvisi miksi ihmeessä Norppa juoksi eräänä päivänä mittanauhan kanssa perässäni..) ja valmis panta istuikin kaulaani täydellisesti. Väri on sähäkän sinertävä ja sopii turkkini sävyvivahteisiin erinomaisesti. Upeaa suomalaista designia.

Jos kurkkasitte jo Dogs of Joyn kotisivuille, huomasitte varmaankin, että tämä yritys rakastaa värejä ja meitä koiria. Pannat on tehty meidän mukavuuttamme ajatellen, ja ne päällä voi sukeltaa niin järveen kuin ruokakuppiinkin, kirmata niityillä tai pomppia yli esteiden. Sähäkät värisävyt näkyvät kauas (ja ovat muuten UV-suojattuja)  ja kestävyydeltään pannat ovat huippuluokkaa. Ja hei, tälläisen pörriäisenkään kaulakarvoitus ei tartu ikävästi pantaan kiinni! Jos ja kun innostun syksyisistä kuraleikeistä, voi pannan heittää pesukoneeseen.

Saatavilla on myös niin makeita talutushihnoja, että sellainen todellakin löytyy kirjeestä, jota alan jo pikkuhiljaa kirjoitella Joulupukille.

Minä pörröinen pieni otus kiitän tästä ainutlaatuisesta syntymäpäivälahjasta Dogs of Joyta ja päätän muistelmani iloiseen keskiviikkohaukahdukseen. HAU.

Erityisesti tyttökoirille terveisiä lähettäen,

Epi

*Eppu sai pannan lahjaksi blogin kautta.

enkku2

Eppu received a unique gift from Dogs of Joy. Doesn’t it look handsome?


Posted in muoti and tagged by NOORA.