HEIPAT KESÄLLE

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

curiousnoora1

Oli aurinkoa, oli rantasaunaa, oli grilliruokaa ja kesäseuraa, oli kalastuskisoja. Oli ihanaa, oli rentouttavaa, oli unohtumatonta. Oli viimeinen kesäviikonloppu vanhempieni kesäpaikalla.

Oikein kunnon jäähyväiset kesälle. Huomenna alkaa syyskuu ja silti viime viikonlopulta kameraan tallentui vielä näin kesäisiä kuvia.

Vietimme Matin ja Epun kanssa näin ihanissa maisemissa vain yhden yön, mutta silti, istahtaessani lauantai-iltana kotisohvalle, tokaisimme miltei yhteen ääneen, että olo ei ole ollut näin rentoutunut pitkään aikaan. Myönnän, että en ole ikinä ollut mikään mökki-ihminen tai eräpirre, mutta viime viikonloppu oli kyllä kaikinpuolin aivan täydellinen.

Ja sainpahan vihdoin heitettyä talviturkinkin niskastani. Jo oli ehkä aikakin.

Ps. Hei, mikäli haluat päästä testailemaan kesän hittituotteita, Nivean misellivesiä, klikkaile itsesi Instagramiini (@CURIOUSNOORA), jossa arvon osallistuneiden kesken aivan huikean NIVEA-tuotepaketin! ♥__♥

enkku2

See you later summer! See you next year! We had the most relaxing weekend; we said goodbye to summer and enjoyed the sunny evening by the lake. When the dark and cold winter comes, these are the evenings I will look back at.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.