NIIN LOMALLA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Kaksi viikkoa kesälomaa startatkoon än-yy-tee-nyt. Kaksi viikkoa ilman suunnitelmia. Sillain ihan vaan rennosti ottaen. Tiedättehän. Pattereiden lataamista syksyä varten. Ehkä vielä kesäkirjan lukemista, vaatekaapin siivoilua, festareitakin kun sain kun sainkin liput Blockfesteille ostettua. Ja sanomattakin on selvää, että blogi ei kuitenkaan lomaile. Päinvastoin. Loma aloitetaan tänään kutrien päivityksellä, kun Kirsi taas tarttuu siveltimeen ja maalailee syksyn sävyt kuntoon. Heinäkuu kiisi niin varkain ohi, että samalla tuntuu hassulta jäädä kesälomalle. Nythän on vähän niinku syksy.

Sitä ennen vielä yhdet asukuvat heinäkuulta. Siltä päivältä, kun olin vielä viimeisen kerran 27-vuotias.

IMG_1165 IMG_1169IMG_1235IMG_1166

PAITA / SHIRT H&M  FARKUT / JEANS LIU JO (*blogin kautta saatu)  KELLO / WATCH GUESS  RANNEKORU / BRACELET GUESS*

Onhan kesää vielä jäljellä, onhan?

enkku2

It’s August. I have always felt that summer ends during the August and the autumn is ready to play its part. I started my summerholiday today and I’m going through mixed feelings. It has been a cold and rainy summer in Finland, and it doesn’t feel summer at all. So August, be kind and warm. Okay?


Posted in muoti and tagged by NOORA.