ÄITIYSHAALARIT?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti


Kun vaatekaupasta lähtee oikein etsimällä etsimään jotakin, sitä useimmiten palaa tyhjin käsin kotiin.

Olin jo pienen ikuisuuden ihastellut bloginaapurini Jonnan ihania farkkuhaalariasuja ja lopulta päätin, että sellaiset on hankittava myös omaan vaatekaappiin. Varauduin siihen, että joudun koluamaan läpi yhden jos toisenkin vaatekaupan, mutta päätin kuitenkin aloittaa metsästykseni Pirkkalan Veskasta.

Noora: ”Sattuisiko teiltä löytymään farkkuhaalareita?”
Myyjä: ”No KYLLÄ! Juuri itsekin niitä ihastelin, kun hetki sitten laitoin niitä alepöytään!”

Ei voi olla totta. Sanoin myyjällekin, että harvoin käy näin hyvä tuuri. Farkkuhaalarit olivat kaiken lisäksi ihan huikeassa alessa ja tekivät lompakkooni vain 25 euron kokoisen kolon.

Mutta. Olen käyttänyt haalareita nyt pari kertaa ja kummallakin kerralla joku on heittänyt ilmoille ”onko pulla uunissa?”-kysymyksen. Ei ole. Ei valitettavasti ole. Eivätkä nämä myöskään mielestäni ole mitkään äitiyshaalarit. Mistä ihmeestä ihmisille on sellainen kuva piirtynyt mieleen, että farkkuhaalareita ei voisi käyttää ihan ilman sitä pullaakin?

Hyvä ostos anyways.


enkku2

Look guys! Finally I found denim overalls for myself! I love them! Love, love, love! These cute overalls are so much more interesting than a regular pair of jeans. What do you think? A hit or a miss?


Posted in muoti and tagged by NOORA.