LETILLE

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

kampaus

Huomenta! Pääsiäisviikko on kiiruhtanut jo keskiviikkoon ja neljän päivän minibreikki häämöttää jo ihan oven takana. Meillä taitaa tosin pääsiäissuunnitelmat mennä mönkään, kun Matti jäi tänä aamuna sairastamaan kotiin. Jos miekkonen ei toivu pääsiäiseen mennessä, niin sitten vietetään neljän päivän leffamaratonia kotona- pääasia, että saadaan olla yhdessä ja kerätä voimia loppukevääseen.

Noh, valitusvirret sikseen ja pienen keskiviikkotutoriaalin pariin. Uudet vaaleat hiukseni tuntuvat vielä kovin vierailta (kuinka paljon ulkonäköä muuttaakaan se, että hiukset ovat tasaväriset?!) ja niihin tutustuessani olen myös testaillut monia erilaisia kampauksia. Nyt, kun mittaa on taas hiuksissa hieman enemmän, niiden kanssa pystyy leikkimään kun rakennusmateriaalia on enemmän.

Tällä kertaa letteiltiin.

kampaus OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaa hiukset aluksi kolmeen eri osioon, joista reunimmaiset jäävät ohuiksi. Letitä sivuimmat osiot ja nosta ne päälaelle limittäin. Kiinnitä pinnein, jotka uppoavat hiustesi väriin. Suihkuta päälle lakkaa. Kerää loput avoinna olevat hiukset korkealle ponnarille tai jätä auki. Jos lettien kiinnityskohta jää häiritsemään sinua, voit peittää sen esimerkiksi hiuskoristeella. Fiilistelin tätä kampausta jo kesä mielessäni- lettikampauksesta saisi niin ihanan, kun letin väleihin kiinnittäisi kukkia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

enkku2

Hi guys! Here’s a little, easy, breezy and braided hairtutorial for your Wednesday morning! This hairdo is so easy to do, all you need is long hair. The outcome looks girly and cute, and I was already thinking about how I could add some fresh flowers into the look in summertime.. Cute idea, right!?


Posted in kauneus and tagged by NOORA.