HEI BELLAT, ISKEEKÖ COACHELLA?

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

candc30315

Oi beibit, katsokaas kuinka H&M:llä kukkii jo kesä! Odotin superinnolla H&M ♥ Coachella-malliston julkistamista ja harmitti aivan vietävästi etten ehtinyt sitä jo showroomille aiemmin ihastelemaan. Tuo ihanan kesäisen kevyt Coachella-mallisto löytyy nyt kuitenkin jo nettikaupasta ja vihdoin tänään ehdin laittaa sieltä pari aarretta tilaukseen.

Muutaman tuotteen kohdalla näkyi jo ärsyttävä ”loppuunmyyty”-merkintä, mutta tarkoitukseni olikin napsia vain pari parasta juttua ostoskoriini. Coachella-kangaskassi on ihanan raikas printtikassi kesäksi ja ranteeseeni halusin kasan värikkäitä rannekoruja. Koska nettikaupasta on äärimmäisen vaikeaa lähteä ulos tsekkaamatta ensin ALE-osastoa, nappasin sieltä mukaani vielä 15 euron boyfriend-farkut, jotka näyttivät juuri sellaisilta, joita jo hetken ehdin etsiäkin. Täydellisten boyfriend-farkkujen löytäminen on muuten tuskastuttavaa puuhaa, parit pöksyt kaapista jo löytyvät, muttaaaah.. Ei ne olleetkaan niin kivoja kuin hankkiessani ajattelin. Toiset olivatkin liian rennot, eivätkä pysy edes päällä ja toiset eivät istu takapuolen kohdalta yhtään. Tätä kaksikkoa odottaakin kirppistuomio.

Mutta hei neitikesäheinät, pidittekö te Coachella-mallistosta? Ja mä tiedän kyllä, että ikkunan takana sataa just nyt räntää ja kesävaatteet on tällä hetkellä varmaan viimeisinä mielessä. Mä laitoin verhot kiinni ja Spotifysta kesämusaa soimaan. Toimii.

kukkia

enkku2H&M loves Coachella, and I love the Coachella-collection. What do you think of my new bag and bracelets?


Posted in muoti and tagged by NOORA.