OMAKUVA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

[ selfie ] : A picture taken of yourself that is planned to be uploaded to Facebook, Myworld or any other sort of social networking website.

Sepä se.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juurihan mä vannotin, että en ole printtipaitatyttöjä. Vannomatta paras. Lähdin tänään Matille makutuomariksi Ideaparkiin, ja päädyin kiljahtelemaan riemusta Mangon alerekeille, kun löysin hurjasta alesta tämän collegepuseron alle kymmenellä eurolla. En muista koska viimeksi olisin löytänyt mitään Mangosta ja aion niin laittaa tämän huomenna päälleni Veeran järjestämälle Olympus-kurssille. Uuden puseron kunniaksi otin postausta varten muutaman selfienkin ja tulin huomanneeksi, että se selfiekeppi saattais ihan oikeasti olla kätevä vekotin. Mä tosin luulen, että siinä vaiheessa, kun alkaisin kaivaa selfiekeppiä laukusta ja virittelemään siihen puhelinta, olisi Matti karannut jo kilometrien päähän.

Paita riittäköön siis nyt toistaiseksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Oh, now I got it! That’s what selfie is.. ;)


Posted in muoti and tagged by NOORA.