PIRKON PALETILTA : #MYNEWACO

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

kehys-800x1111banneri1

Viime keskiviikkona bloggaajat haukkoivat henkeään Hotelli Kämpin Peilisalissa, jossa valloittavien ballerinojen voimin esiteltiin ACO:n uusia ja raikkaita tuulia. Tuotesarjojen teemaväreihin pukeutuneet upeasti stailatut ballerinat toivat Peilisaliin kevään tullessaan ja pääsimme bloggaajien kesken tutustumaan ACO:n tuotteisiin, jotka olivat kokeneet raikkaan muodonmuutoksen ulkoasustaan lähtien.

Olen käyttänyt meikin puhdistamisessa nyt jo pitkään eri merkkien vaahtoputsareita. LivBoxista aikoinaan saamani Herbinan luomuruusuputsari oli minulla todella pitkään käytössä, mutta pitkällisen käytön seurauksena ihoni kuivui ja vaihdoin jo jokin aika sitten puhdistusvaahdokseni Lumenen Bright Now-sarjan raikastavan puhdistusvaahdon. Siihen tykästyin kovasti. Se ei kuivata iho, poistaa meikit tehokkaasti ja oranssi purtilo on ihana väriläiskä kylppärissä.

candcaco

ACO:n uudet tuotesarjat tulevat myyntiin tämän kuun aikana ja tuotesarjat on värikoodattu viileisiin sävyihin. Tuotesarjojen joukosta onkin siis helppo löytää se itselle sopivin.

Sain tapahtumasta mukaani myös goodiebagin, jonka sisuksista ACO-fani löysi aivan ihanan +25-iholle suunnatun tuotesetin, joka sisälsi ACO:n ”vaaleansinisistä” eli ihoa tasapainottavista tuotteista yö- ja päivävoiteen sekä puhdistusvaahdon. Bingo! Nyt osui ja upposi. Kosteuttavia ominaisuuksia sisältävä putsari on herkkäihoisen unelma ja viikon käytön jälkeen uudet kevättuulet ovat saaneet minut pauloihinsa.

2BANNERI (2)

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : #mynewaco. ACO’s spring is looking fabulous, fresh and chic.


Posted in kauneus and tagged by NOORA.