SOKERISEN SÄKENÖIVÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Glitterlakkatestailujeni innoittamana päädyin käymään läpi hieman tarkemmin kynsilakkavarastojani ja lakkatestailujeni lomassa tein itselleni myös säihkyvän manikyyrin, josta halusin vinkata myös teille! Suuren suuret kiitokset myös teille, jotka jätitte ihan supereita glitterlakkapoistovinkkejä aiemman postaukseni puolelle. Nappasin vinkit talteen ja seuraavan kerran glitterlakkoja poistellessa ei enää se kuuluisa tuskanhikikään helmeile otsalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liukuvärjätty lakkaus on äärimmäisen helppo toteuttaa. Voit tehdä manikyyrin erilaisia hilelakkojakin käyttäen, mutta tasaisen lopputuloksen saamiseksi suosittelen kuitenkin käyttämään lakkoja, joissa on mahdollisimman sama koostumus. Itse valitsin tähän säkenöivään väriyhdistelmään varsinaisten glitterlakkojen sijaan tekstuurilakkoja, joiden jälki on kynnellä samankaltaista. Valitsinkin ”sokerisiksi” lakoiksi Lumenen Roosanauha-lakan (*blogin kautta saatu), Isodoran sokerilakan sekä Lumenen hopeisen Arctic Sand-lakan*. Värit sointuivat kauniisti yhteen ja lopputuloksesta tuli upean ”huurteinen”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Levitä aluksi ohut kerros lakkaa kynnen alareunasta puoleen väliin saakka ja anna kuivua. 2. Levitä kynnen puolesta välistä ylöspäin (ei kuitenkaan kärkeen asti) seuraavaa lakkaa. 3. Viimeistele manikyyri levittämällä lakoista vaaleinta kynnen kärkeen. 4. Viimeistele halutessasi läpinäkyvällä päällyslakalla.

NOORAN VINKIT SÄIHKYVÄN SOKERISEEN MANIKYYRIIN:

♥ valitse lakaksi mahdollisimman peittävä lakka ♥ aloita tummimmalla lakalla ja etene vaaleimpaan ♥ voit levittää lakat kynnelle myös meikkisientä apuna käyttäen, tuolla tekniikalla jälki on kuitenkin sotkuisempaa, kun lakkaa tarttuu myös sormiin ♥ mikäli haluat testata samaa ideaa erilaisilla hile-/glitterlakoilla, aloita kynnen alareunasta lakalla, joka on peittävin ja etene peittävyysjärjestyksessä ylöspäin ♥

Helmeilevää torstaita!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA10895062_1568603343375198_1928355135_n

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Hey guys! This frozen manicure is so easy to do. Just use three different (texture) nailpolishes and apply them on your nail one by one. I used two different Lumene-nailpolishes (pink and silver) and one from Isadora (blue). The outcome was girly and cute and most of all, perfect for the winterday!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.