PÄIVÄN NASSU : CHRISTMAS IS IN THE HAIR

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

| hiukset : BIOZELL Hiuskiinne BIOZELL Muotoilusuihke GLITTER hiuspanta |

| huulet : LUMENE Wild Rose Lipstick 68 Kukkiva Kevät |

* huulipuna ja hiusten muotoilutuotteet blogin kautta saatu

Siitä on jo pari vuotta aikaa, kun jaoin tämän kampauksen tutoriaalin ensimmäistä kertaa blogissani –edelleen tämä kampaus on yksi ikisuosikeistani. Näin joulun alla päätin kuitenkin vielä muistutella teitä tästä kampauksesta, jolla juhlit upeana niin pikkujoulut kuin jouluaatonkin, puhumattakaan uuden vuoden juhlinnoista.

Vuonna 2012 piirsin tutoriaalin kampauksen tekoa varten. Kas tässä, painakaa tämä ohjeistus mieleen seuraavan hiuskriisin iskiessä.

candc171212

Ideana on siis lähteä työstämään hiuksia, joissa ovat jo kiharat valmiina. Itse käytin tänäänkin kampauksen luomiseen Remingtonin sauvakiharrinta ja kiharruksen jälkeen harjasin kiharat auki. Asetin kutreilleni joulunpunaisen hiuspannan, jonka alle aloin kääntää kiharoita osio kerrallaan. Itse pidän hieman huolettomammasta lopputuloksesta, joten älä huoli vaikka pannan alta roikkuisikin hurmauskiharoita yksi jos toinenkin.

Jotta kampaus kestäisi juhlat alusta loppuun suosittelen kuitenkin käyttämään sekä kihartaessa pohjustustuotetta että hiuslakkaa kampauksen valmistuttua. Viimeksi juhlin itse tässä lookissa Ilveksen Iloista Itsenäisyyttä, joten testattu on, että kampaus kestää vauhdikkaatkin bileet aamun pikkutunneille asti. Pantaa vaihtelemalla kampaus näyttää kerta toisensa jälkeen erilaiselta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näyttävä kampaus ei kaipaa vierelleen voimakasta meikkiä, joten tällä kertaa sipaisin vain hieman kullanhohtoa silmäluomille ja huulille Lumenen hehkuvaa punaa. Huulipunan sävy ja Glitteristä ostamani pannan värit olivat kuin luotuja toisilleen.

Joko te olette suunnitelleet millaisessa kampauksessa juhlitte joulua?

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IN ENGLISH : I hope you’ll find this hairtutorial inspiring, I love this easy-to-do hairdo and with the red hairband like the one from Glitter, this look is perfect choice for the Christmas. Tell me what you think of it!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.