KESTÄVIEN KIKKUROIDEN KESKIVIIKKO

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

OLYMPUS DIGITAL CAMERADSC05005 DSC04986

Julkaisin viime viikonloppuna ensimmäisen Päivän Nassun ja haluankin kiittää teitä ihanasta palautteesta, jota tämä blogini tuorein juttusarja sai. Tarkoituksenani on tosiaan tuon uuden kategorian kautta esitellä omia suosikkimeikkejäni ja mahdollisesti tarjota teille vinkkejä uusista lemppareistani. Tuota meikkiä kuvaillessani päätin kuitenkin uhmata myös hieman Pirkon neuvoja, ja kiharsin pitkästä aikaa hiukseni kikkuroille.

Kuinka tyttömäinen ja kestävä kiharapilvi lopulta syntyikään?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC04983 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ostanut oman Remingtonin sauvakihartimeni jo vuosia sitten (raudan väri ja muotoilu on saattanut noista ajoista hieman muuttua, jos lähdet etsimään samankaltaista kaupanhyllyltä) ja edelleen, vannon sen nimeen sataprosenttisesti. Muut kihartimet eivät ole sitä kärkisijalta syrjäyttäneet, vaan tämä muotoilurauta on aivan huikea vekotin! Remingtonin pienemmällä sauvakihartimella saa melko säkkärää kiharaa tehtyä, mutta tälläisen loivemmankin kiharapilven teko on mahdollista, kunhan kieputtaa hiussuortuvan vaan tuon kihartimen paksumpaan päähän. Kihartaminen on nopeaa ja helppoa ja mukana tulevan suojahanskan avulla tässä hommassa eivät sormetkaan kärvenny.

Toki kestävän kiharan tekoon tarvitaan muutakin kuin rauta. Olen nyt talviaikaan rakastunut palavasti Cutrinin talvihiuksille tarkoitettuun shampooseen ja Biozellin syväkosteuttavaan hoitoaineeseen. Tämä duo pitää hiusteni peruskuntoa hyvin yllä ja ennen kaikkea hiukset näyttävät hyvinvoivilta. Tämän lisäksi pohjustin hiukset vielä ennen kihartamista Biozellin muotoilusuihkeella. Lisäksi suihkutin kikkuroihin Biozellin hiuskiinnettä. Koko kiharrusprojektiin ei aikaakaan saanut kulumaan kuin vartin verran!

*hiustenhoito- ja muotoilutuotteet blogin kautta saatuja

DSC04994

Sauvakiharrinkikkurat kestävät minulla hyvinä vähintään kaksi päivää ja kolmantena päivänä nuo toissapäiväiset kiharat toimivat hyvin esimerkiksi kampauksien ”rakennusaineena”. Suoristusrautakiharoiden tekoa en ole koskaan oppinut, joten sen sijaan, että menettäisin hermoni suoristajan kanssa, turvaudun suosiolla tähän laitteeseen. Hei, napatkaahan tästä loistava lahjavinkki pukinkonttiin! <3

| C&C BLOGLOVINISSA |    | C&C BLOGILISTALLA |   | C&C FACEBOOKISSA |

IN ENGLISH : Hi guys!! Do you want to know how to make a curly hairdo like this one in the pictures? I love Remington’s haircurler, it is amazing and Remington-curls last forever (or at least a few days). While doing this hairdo, I used products from Biozell and Cutrin (my favourites, *gifted) and the outcome was quite girly but chic, if you ask me. But now, tell me how you make curls which last forever?!


Posted in kauneus and tagged by NOORA.