VALOPALLOMERESSÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | sisustus

Voi sitä Epun riemua, kun se eilen luuli saaneensa laatikollisen uusia palloja lelukoppansa täytteeksi. Löysin nimittäin nyt vihdoin Kodin1:stä pallovalosarjan, joka on kuin tehty meidän makuuhuoneemme värimaailmaan.

Monet pallovalosarjat, joihin olen törmännyt, ovat olleet joko liian pitkiä, väärän värisiä tai liian kalliita, mutta tämä Airamin Mona-valosarja osoittautui täydelliseksi 16 euron hankinnaksi. Kukin palloista on päällystetty joko valkoisella tai harmaalla puuvillalangalla ja jokaisen pallon sisällä on lämpimänsävyinen led-lamppu. Sarjassa palloja on kahdeksan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Melkoinen pettymyshän se Epulle oli, kun asettelinkin pallot sen lelukopan sijasta makuuhuoneemme avohyllyille. Valosarja on ihanan tunnelmallinen katseenvangitsija ja käy neutraalien sävyjensä ansiosta ”valaisimeksi” koko pimeäksi vuodenajaksi. Pallovillitys tuntuu nyt levinneen kotiin jos toiseenkin, joko teillä nautitaan talvesta sesonkivalojen loisteessa?

| C&C BLOGLOVINISSA | | C&C BLOGILISTALLA | | C&C FACEBOOKISSA |

10831791_812166092175532_369264695_n

IN ENGLISH : Light up! Light up! I bought a cute little set of balls from Airam yesterday and finally it was time to bring some light into our bedroom. We are living the darkest season of Finland at the moment and the lights are so needed at the moment. What do you think of this cute set called Mona?


Posted in sisustus and tagged by NOORA.