PÖRRÖINEN PUHELIN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Muistatteko, kun viime lauantaina eksyin Stockmannille? Harhaillessani uudistuneessa tavaratalossa kuin päätön kana, törmäsin yhtäkkiä Michaeliin, jota olinkin jo hetken ehtinyt kaipailla myös tänne Tampereelle. Aivan nolottaa myöntää, että en ollut kuullut Michaelin saapumisesta Tampereelle ennen tätä, vaikka keskusteltuani asiasta myyjättären kanssa kuulin, että Michael Korsin laukut ja asusteet ovat olleet manselaisia jo kesän alusta lähtien. Parempi myöhään kuin..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Koska laukkukaappini ovessa roikkuu nyt kuvitteellinen ”FULL”-lappu, sivuutin Korsin laukut ja suuntasin kohti MK:n kännykkäkuoria. Valikoima oli todella kattava ja vietin melko pitkän tovin sitä oikeaa etsiessä. Pähkäilin ja pähkäilin kunnes myyjä näytti minulle pörröisiä Korsin kuoria! Pörröisiä! Mitä! Kyllä! Haluan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt minulla on leokuvioinen luuri, joka on ihan oikeasti myös pörröinen. Olen tosin joutunut jo melko moniin hämmentäviin tilanteisiin, kun ihmiset puhelimeni nähtyään haluavat silitellä sitä.. Moraalinen dilemma iski tosin vasten kasvoja siinä kohtaa, kun vasta kotona huomasin, että puhelimen turkis on aitoa. Tämä on itse asiassa iso ongelma, sillä en käytä lainkaan aitoja turkiksia. Oletin puhelimen ”karvan” olevan ilman muuta keinotekoista, mutta näin ei nyt ilmeisesti sittenkään ole. Harmittaa, että en varmistanut asiaa jo myymälässä enkä ole enää ollenkaan varma haluanko niitä käyttää. Argh.

Nyt kuitenkin luuri laukkuun ja menoksi, torstai kutsuu!

IN ENGLISH : Good morning! It’s Thursday again! Before going to work, I wanted to show you guys my new, FLUFFY iPhone-cover. It’s the cutest cover ever and yes, it really is fluffy too. Finally my favourite departmentstore Stockmann is selling Michael Kors also here in my hometown Tampere and I just couldn’t resist this cover. But now, it’s time to pack my fluffy phone and go to work!


Posted in muoti and tagged by NOORA.