ASUSTE, JOTA EN AIO LOMALLA TARVITA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onko hieman epäloogista julkaista postausta asusteista, joita ei periaatteessa seuraavaan kolmeen viikkoon edes tarvitsisi? Kun lukijani ehdotti, että tekisin postauksen rannekelloistani, ryhdyin kuitenkin tuumasta toimeen. Koska tänään on kesälomani ensimmäinen aamu, voi olla että aikaraudat ovat nyt ansainneet postauksensa, sillä lomallahan ei kellonajalla ainakaan pitäisi olla väliä.

Aloitetaan siis kellokokoelmani läpikäyminen kellosta, jota käytän ehdottomasti eniten. Tällä hetkellä kultaiset yksityiskohdat ovat kovasti mieleeni ja siksipä ranteesta useimmiten löytyykin itselleni viime vuonna syntymäpäivälahjaksi ostamani Guessin kello. Guessin kellot ovat suosikkejani, ne ovat toki melko arvokkaita, mutta olen ollut niin tyytyväinen kellojen laatuun ja ulkonäkökin miellyttää omaa silmääni, että siksi vannon näiden kellojen nimeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Värikkäitäkin aikarautoja ranteestani saattaa silloin tällöin bongata. Yksi rakkaimmista kelloistani on Just Cavallin violetin värinen rannekello, jonka sain juuri viime syksynä Roosalta tuliaisiksi Frankfurtista. Kello on ihana väriläiskä ja sopii kaveriksi vaikkapa rannekoruryppäälle. Vanhin kelloistani on tuo sähäkän pinkki Triwan kello, joka taatusti jakaa mielipiteitä. Kultaiset yksityiskohdat tekevät siitä mielestäni mielettömän upean näköisen ja kun tämä lomalainen tästä pääsee hieman ruskettumaan, voipi olla, että tämä on se kello, joka pääsee lomallakin koristamaan rannetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaikka pidänkin suurista kelloista, joukkoon mahtuu myös yksi aarre, joka viehättää minua herkillä yksityiskohdillaan. Ruusukultaisen kellon olen saanut lahjaksi Fashionstorelta, ja rakastan tätä kelloa niin paljon. Se on siro ja sävyltään upea, yksi ehdottomista lemppareistani. Myös hopeisella kellolla on valtava tunnearvo, sillä sain sen tehtyäni unohtumattoman yhteistyökampanjan Guessin kanssa viime vuoden keväällä. Kello tuo aina mieleeni jännittävät, elämäni ensimmäiset muotikuvaukset ja tästä kellosta aikaa katsoessani, en voi olla hymyilemättä.

Eilen Instagramistani saattoi bongata kellon, jonka olin unohtanut korulippaaseeni aivan liian pitkäksi aikaa. Gina Tricotista ostamani viiksikello on nimittäin aivan mielettömän kivan näköinen ranteessa rannekorujen vierellä ja hauska kello kerää taatusti myös katseita. Olen positiivisesti yllättynyt myös GT:n kellon laadusta. Patteri pelittää edelleen, vaikka kellon ostamisesta on jo vierähtänyt puolisen vuotta ja lasikin on säilynyt naarmuitta käytöstä huolimatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tälläisistä rannekelloista minä siis tiirailen aikaa. Parhaimmillaan kello toimiikin sekä ajannäyttäjänä että upeana asusteena ja mielestäni nämä kaverukset täyttävät kriteereistä molemmat.

… jännä tosiasia on kuitenkin se, että kellonaika tulee useimmiten tarkistettua puhelimesta kuin ranteesta.

IN ENGLISH : Guys, I’m on summerholiday and I won’t be needing my watches for a while!! But in fact, I’m a huge fan of watches. Guess is my favourite brand, but as you can see, I have a few cuties from other brands also. Triwa’s amazing pink watch is my all-time-favourite and Just Cavalli’s watch is a gift from my sister. Which one is your favourite?


Posted in muoti and tagged by NOORA.