SHOPPAILUSAALIS: HOLIDAY EDITION

CURIOUSER & CURIOUSER | lifestyle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sieltä se lomafiilis löytyi, H&M:n pahviboksista, joka saapui luokseni toissapäivänä!

Laitoin tilaukseen muutamia must have-hankintoja (seliseli..), kun H&M:n verkkokaupan aleissa vastaan tuli useampiakin kivoja juttuja. Itse asiassa syytän teitä tästä kaikesta. Kun kokosin teille biitsiasua kollaasipostausta varten, ihastuin niin tuohon olkihattuun, että klikkailin sen ostoskoriin. Juuri tämän seikan vuoksi kollaasipostausten teossa ei ole mitään järkeä..

Tilaukseen lähti myös Conscious Collectionin virkattu toppi. Toivoin, että toppi olisi ollut vähän pidempi ja kevyempi malliltaan, mutta kyllä tuo paikkansa vaatekaapistani löysi, sillä erityisen kivalta se tulee näyttämään farkkushortsien kanssa. Kuinka tälläinen harakka muka voisi palauttaa topin, joka kimaltelee taatusti kauniisti auringonpaisteessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Loman kunniaksi päätin hankkia myös 12 euron pussilakanasetit H&M Homen puolelta. Vaaleanharmaat lakanat on koristeltu viljasilhuetein, joten tuon parempia lakanoita en näin maajussin (wannabe)morsiamena voisi kyllä toivoa. Olen ollut supertyytyväinen Home-puolen pussilakanoihin, jotka säilyttävät niin värinsä kuin laadukkuutensakin pesuista huolimatta. Meillä on nukuttu H&M:n lakanoissa jo vuosia enkä nytkään malta odottaa, että pääsen illalla köllimään ihaniin pehmoisiin uutukaisiin.

Sellaisella setillä suunnataan siis kohti kesälomaa. Ai että montako aamua? YKSI. Yksi aamu enää.

| CURIOUSNOORA INSTAGRAMISSA @CURIOUSNOORA |

IN ENGLISH: I found my holidaymood on H&M on Tuesday, when the mail-man delivered my parcel to our home. I love that hat, it’s the perfect holidayhat and that cute golden top from the Conscious Collection is going to look amazing with the denim shorts. One day at work left, then it’s time for my summerbreak. I just can’t wait.


Posted in lifestyle and tagged by NOORA.