SE AIKA KUUKAUDESTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

WARNING: Tämä postaus sisältää tarkoin varjeltuja salaisuuksia heinäkuun LivBoxista. Sulje selaimesi välittömästi jos oma boksi on vasta matkalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Heinäkuu. Tiedättekö mistä huomaa sen, että aika kuluu valtavan nopeasti? Livboxista. Tuntuu nimittäin siltä, että olen jatkuvasti postissa hakemassa minulle osoitettua mustaa laatikkoa. Ja joka kuukausi haluan sen käsiini mahdollisimman nopeasti jännittäessäni mitä boksi pitää sisällään. Ja joka kuukausi käyn kurkkimassa LivBoxin Facebook-sivulla ja muissa blogeissa mitä muut Livbox-fanit ovat bokseistaan esiin kuorineet.

Olen ollut LivBoxin tilaaja usean kuukauden ajan ja saanut sen toisinaan käsiini myös blogiyhteistyökuvioiden kautta. Fiilistelin juuri iltapalalla tätä uuden uutukaista mysteeriboksia ja vaikka aluksi luulin, että tämän kuun boksi oli melkoinen pettymys, alkoikin tuotteiden joukosta löytyä mielenkiintoisia juttuja niihin perehdyttyäni. Lähinnä petyin aluksi sen takia, että jotkut teistä olitte saaneet bokseistanne Herbinan suolasuihkeen ja Invisibobblen ponnareita.. Damn, onni ei ollut nyt puolellani.

Mutta sitten niihin juttuihin, joita minä sain. Ykkössuosikiksi nousi välittömästi Dermosilin, pehmeän kultainen kynsilakka. Ilahduin, testasin, ilahduin vähän lisää. Erinomainen kultainen kynsilakka. Käyttöön pääsee heti huomenna myös Favoran aurinkovoide kasvoille. Miltei 20 euron hinnan vuoksi, en tuota tuotetta ole raaskinut ostaa, mutta kappas, Livbox päättikin toimittaa sen nyt kotiovelleni. Juuri tälläisten ylläreiden vuoksi rakastan tätä konseptia!! <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt palan halusta kuulla, mitä sinä sait boksistasi? Löytyikö samoja lemppareita vai uusia tuttavuuksia? Tämä kultakynsi jatkaa nyt mansikoiden mussutusta ja helteisestä heinäkuusta nauttimista.

LivBox blogin kautta saatu.

// LivBox, the mystery box full of cosmetics, arrived again today!! July’s box was all about the Golden July and the box was once again full of new products. My favourite (besides the strawberries..) was Dermosil’s cute golden nailpolish. So cute and sparkly, perfect for the summer. But gotta go now guys, there’s still some strawberries waiting for me..


Posted in kauneus by NOORA.