GINA TRICOT GOODIES

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä muutama kuukausi sitten puhuimme Matin kanssa siitä, että juhannuksen jälkeisistä alennusmyynneistä ostellaankin tänä vuonna jo terassikalusteita ja muita huonekaluja uuteen kotiin, mutta koska nuo suunnitelmat jäivät nyt ajatuksen tasolle, sallin itselleni pieniä hairahduksia Gina Tricotissa. Ja hei, kyllähän tyttöhöpöhöpöhankinnat pesevät terassikalusteet aivan satanolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ideaparkin alennusmyyntejä oli lähtenyt koluamaan yksi jos toinenkin, mutta onnistuin joka tapauksessa löytämään ihmismassan joukosta myös itselleni pieniä aarteita _helteistä_ loppukesää ajatellen. Who am I kidding, jätin kaikki kesähepenet suosiolla kauppaan ja ostin toppien sijasta lämpimän vaaleanpunaisen collegepuseron. Kassalle kannoin myös ihania kullanvärisiä rannekoruja ja timanttisormusduon. Laitoin sormukset nimettömääni ja lähetin pikkusiskolleni sormuksista kuvan whatsupissa. Vastaukseksi sain lyhyesti ja ytimekkäästi: ”FAKE”. Kyllähän Mymmeli nyt kunnon timanttisormuksen ansaitsee, mutta okei okei, noin painavan sormuksen kantelemisesta voisi jo käsi väsyä! :D

Joko te uskaltauduitte aleihin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Epulle iski halipula kesken ostosten kuvaamisen ja hei teille kaikille Kaukajärveläisille koiranomistajille tiedoksi; Facebookissa leviääkin jo infoa siitä, että S-Marketin ja Rautian alueelta olisi löytynyt myrkytettyjä makkaranpaloja. Olkaahan siis tarkkana. Ihan puistatuttaa ajatus, että joku käyttäytyy noin sairaalla tavalla viattomia eläimiä kohtaan.. :(( Kiitos myös sinulle, joka asiasta vinkkasit minulle tuonne edellisen postauksen kommenttiboksiin! <3

Mutta nyt, sunnuntai-illan viettoon, jäljellä ENÄÄ yksi lomapäivä. Argh.

// Here’s some goodies that I found from Gina Tricot today! It’s saletime and I just couldn’t resist these gorgeous pieces. The golden bracelets are so cute and that light pink sweater is just perfect for this chilly Finnish summer. I hope you all had a great weekend, now it’s time for the relaxing Sunday evening! <3


Posted in muoti and tagged by NOORA.