RUOSTEENPUNAINEN PIKKU MYY

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Mä olen Muumimamma. Siis sen testin mukaan.

Kyllähän minä käsilaukuista pidän ja ihan kiva kuosi on Mamman esiliinassakin, mutta että Muumimamma. En nyt aivan täysin allekirjoita tuota testitulosta. Olisin halunnut olla Pikku Myy. Ehkäpä juuri sen vuoksi sutaisin illalla hiukseni sotkunutturalle ja puin päälleni uuden ruosteenpunaisen neulepuseroni. Yritin olla vähän ilkikurinenkin, mutta en onnistunut. Ehkä se vaan on myönnettävä, että Mammahan minä olen. Tälläinen leppoisa räiskäleenpaistaja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uusi ruosteenpunainen neuleeni on ihana. Olin kuvailemassa Ideaparkin Vero Modan kevät- ja kesäuutuuksia viime viikolla (kuvamateriaalia luvassa vielä tänään!) ja sain valita itselleni kiitokseksi puseron. Kesätuulet olivat rekeistä päätellen kovin ruosteenpunaisia ja kuinkas ollakaan, itsekin kiinnitin välittömästi huomioni samansävyiseen kauniiseen neulepuseroon.

Tämä kaunis neulepusero vakuutti niin värillään kuin materiaalillaankin ja vaaleille farkuille sekä kultaisille asusteille tuo neule on the perfect match. Otin paidan M-koossa, sillä tälläiset rennot neuleet eivät saa kiristää tai puristaa kesäilloista nauttiessa. Materiaali ei hiosta ja neulos on kuitenkin niin tiheää, että alle ei tarvita edes toppia. Mitä pidätte tästä punaisen sävystä?

Mamma kuittaa ja suuntaa kohti uutta viikkoa! Nauttikaa auringosta. ♥

Psst. titiMadam-arvonnan voittajat saavat tänään sähköpostia! ;)

// Me likey likey likey! I received this beautiful sweater as a gift from Vero Moda and I’m loving it! It’s so cute and the color is the perfect match for my light blue jeans. Hi guys, it’s Monday again! Have a great and sunny week!


Posted in muoti and tagged by NOORA.