ILMAVAA MENOA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_3177 IMG_3164 IMG_3158

Mikä ilma! Ihanaa! Eilen, kun suuntasimme iltakävelylle Eppua viemään, meidän ”käydään vaan sellanen vartin lenkki”-suunnitelmamme vaihtui niin pitkään kävelylenkkiin, että Mattikin kirosi minut jo maanrakoon. ”Hei mennään vielä tätä polkua pitkin”, ”eikun mennäänkin hei tästä rantaan”, ”hei tuolta me ei olla vielä menty”. Lyhyeksi suunniteltu lenkkimme vaihtuikin siis pitkään vaellukseen upeassa kevätillassa. Olisi kuulemma pitänyt tuota miekkosta varoittaa, että luvassa on näin pitkä lenkki. Hän olisi kuulemma laittanut siinä tapauksessa farkkujen sijasta verkkarit jalkaan.

Mutta mistä minä nyt olisin voinut tietää, että uudet lenkkarit kulkevat jalassa näin hyvin, että niillä tekee mieli tehdä jopa tavanomaista pidempiä lenkkejä?

IMG_3148 IMG_3170 IMG_3153

Koen olevani blogimarkkinoinnin uhri, sillä ilman niitä satoja postauksia, joita olen Airmaxeista lukenut, en varmasti olisi koskaan edes tälläisistä lenkkareista osannut haaveilla. Kun sitten eräässä ulkomaisessa blogissa iskin silmäni juuri näihin maxeihin, oli metsästys valmis alkamaan. Samaiset lenkkarit olivat joka paikasta loppu ja juuri, kun olin jo menettänyt toivoni, bongasin samaiset ihanaiset bloginaapurini Sallan jaloista. Salla vinkkasi löytäneensä omansa Zalandosta, verkkokaupasta, jonka olin myllännyt läpi jo sataan kertaan. Kävin kuitenkin vielä kerran tarkastamassa Zalandon tilanteen, ja siellä, siellä nökötti viimeinen pari Niken lenkkareita.

LENKKARIT / SNEAKERS NIKE  TAKKI / JACKET VERO MODA  NEULE / SWEATER SAINT TROPEZ  FARKUT / JEANS VERO MODA (*blogin kautta saatu)  HUIVI / SCARF H&M  LAUKKU / BAG H&M

Hämmentävää kyllä, mutta nämä saattavat olla parhaat lenkkarit, jotka ovat jaloissani ikinä olleet. Niillä on hurjan mukava kävellä pitkiäkin lenkkejä ja ovathan ne nyt aika päheän näköisetkin. Ja pieni ripaus pinkkiä tuo asuun kuin asuun mukavasti väriä.

IMG_3180 IMG_3152 IMG_3200

Asukuvien ottokin meni siinä paikasta toiseen kulkiessa vähän pelleilyksi, mutta onneksi vakavana oleminen ei se asukuvien tarkoitus olekaan – eiköhän näiden kuvien välityksellä välity parhaiten sinne ruutujen toiselle puolen myös meidän erinomainen pääsiäisfiiliksemme. Pieni irtiotto arjesta yhdessä Epun ja Matin kanssa teki vallan hyvää, nyt poikani suuntasivatkin jo maaseudun rauhaan jatkamaan lomailua, itse nautin sen sijaan pääsiäisestä kaupungista vanhempieni luona. Jännityksellä jään odottamaan millaisen tuomion lenkkarini teiltä saavat, kolahtaako korkea korko vaiko eikö?

Olettehan muistaneet jo käydä jättämässä arpalippunne mukaan mystisen pääsiäismunan arvontaan? ;)

IMG_3204

// My Easter has been excellent so far! I bought a pair of Nike’s famous Air max-sneakers and I’m loving them. I have made long walks thanks to them during the Easter and even though the shoes are excellent for doing sports, they also go perfectly with the everyday looks!


Posted in muoti and tagged by NOORA.