NAFHA-VOITTAJAT OVAT..

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Iiiks! Hurja määrä osallistujia, viisi voittajaa. Vaikka tällä kertaa ei luonnonkosmetiikan onnetar olisi istunut olkapäälläsi muistathan, että löydät laajan valikoiman NAFHA:n tuotteita muun muassa Hillstrands.com-nettikaupasta. Kuten kerroinkin jo aiemmassa postauksessani, tuo NAFHA:n kasvonaamio on löytänyt pysyvän paikkansa minun ihonhoitorutiineissani ja suosittelenkin sitä ikään tai sukupuoleen katsomatta kaikille. Trust me, tuote on huikea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä kertaa arpaonnetar suosi siis näillä nimimerkeillä kommentoineita. Voittajat saavat sähköpostia voittonsa tiimoilta vielä tänään! Onnea NtiRoisto, Sini, Henna73, Riikka ja Ann, suosikkituotteenne matkaavat pian luoksenne. ♥

Arvonta toteutettu yhteistyössä.

// Here are the winners of the NAFHA-giveaway! Congrats!


Posted in kauneus by NOORA.