KOIRA & KOTIHIIRULAINEN

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

IMG_2901IMG_2920

Moni teistä on pyytänyt blogiini lisää arkipostauksia. Moni haluaisi kuulla tarinoita ja kuulumisia arjestamme, mutta välillä koen arkipostausten tuottamisen melko vaikeaksi. Haluaako joku tosiaan kuulla siitä kuinka rämmin kurassa Epun kanssa aamulenkillä seitsemän aikaan ja kuinka neljältä töistä päästyäni vietän pitkän tovin työhuoneessani blogin parissa? Arkemme on niin kovin tavallista. Ja skandaalitonta. Päivät vierähtävät ohi samaa kaavaa noudattaen. Mutta tiedättekös mitä, se tuntuu ihanalta. Viime vuosi oli minulle todella rankka ja tälläiset ”tavalliset” päivät tuntuvat nyt kullanarvoisilta. Läheiseni ovat kunnossa, vierelläni on mahtava Matti ja ilmeikäs Eppu (..mikä tuon koiran kieltä vaivaa..) ja pystyn rauhassa nauttimaan jokaisesta blogin tuomasta mahdollisuudesta, kokemuksesta ja siitä ihanasta fiiliksestä mitä rakkain harrastukseni minulle tuo. Elämä on aikas ihanaa.

Arkipostaukseni olisivat siis melkoista toistoa. En viuhdo kylillä vuittoni olalla heiluen skumppalaseja kilistellen päivästä toiseen, vaan pikemminkin iltaisin vedän mummun tekemät villasukat jalkaan ja rapsuttelen Epiä tai tapaan rakkaitani. Sitä kai se arki meillä useimmilla bloggaajilla on, vaikka välillä postauksista voisikin saada aivan toisenlaisen kuvan. Ensi viikolla on sitten aika kilistellä niitä skumppalaseja, kun suuntaan Helsinkiin pariinkin eri otteeseen, muun muassa elämäni ensimmäiseen blogigaalaan. Se jos mikä tuntuu isolta jutulta tälläiselle kotihiirulaiselle.

IMG_2925 IMG_2911IMG_2887

Eilen juhlistin kuitenkin alkavaa viikonloppua hakemalla pöydälle kimpun kukkia. Kun ”päivän asukuvat” oli napattu, suuntasi Matti Epun kera kotiin ja minä läheiseen markettiin. Kotiin päästyäni ruokakaupasta tehdyt ostokset muuttuivat nakkikeitoksi ja Matti suuntasi töihin. Minä sen sijaan nappasin uuden naistenlehden kainaloon, keitin kupin kahvia ja linnottauduin sohvan nurkkaan hetkeksi.

Sanoinhan, aivan tavallista arkea, sitä ihanaa arkea, joka tällä hetkellä soljuu eteenpäin ilman suuria skandaaleja tai murheita. Tälläisestä arjesta minä pidän.

Ja olihan minulla kevään hurmaavin tulppaanikimppu keittiön pöydällä. Se jos mikä on luksusta. Ihanaa viikonloppua kaikille.

IMG_2880IMG_2953

LAUKKU / BAG GUESS   TAKKI / JACKET BIKBOK  HUIVI / SCARF  LINDEX  FARKUT / JEANS VERO MODA  KENGÄT / SHOES CONVERSE

// I decided to celebrate the upcoming spring by buying the most beautiful bouquet of tulips on my kitchen table. The fresh pink flowers are amazing and make the home feel cozy. But what do you think about my springoutfit? The jacket is my favourite and even my little buddy Eppu seems to like it, the first picture makes me laugh time after time..  


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.