PARISKUNTA PÄIVÄKÄVELYLLÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

TAKKI / JACKET H&M  NEULE / SWEATER H&M  FARKUT / JEANS H&M  KENGÄT / SHOES GUESS  HANSKAT / GLOVES ACCESSORIZE

Eletään jälleen sitä aikaa vuodesta, kun kysymys ”mitä ostaa poikaystävälle lahjaksi?” poukkoilee mielessäni päivästä toiseen. Matti valmistui vuoden alussa, ostin hänelle lahjaksi kellon, sitä seurasi ystävänpäivä, ostin hänelle pari Guessin t-paitaa, tänään juhlitaan Matin nimipäivää, ja arvatkaa kuka muisti asian vasta eilen illalla ja säntäili hädissään Kuljun Kartanoon etsimään paniikkilahjaa. No eihän sieltä Kuljusta mitään löytynyt ja päädyin Ärrälle pokkariostoksille (onni on mies, joka RAKASTAA kirjoja). Maaliskuun alussa koittaakin sitten jo seuraava juhlapäivä, kun vietämme vuosipäiväämme. Olin kaukaa viisas ja ostin vuosipäivälahjan jo pari viikkoa sitten- Fashionstoren Ystävämyynneistä löysin nimittäin Matille ihan huikean hienon Colmarin toppatakin!

Mä myönnän olevani melkoinen alehaukka ja rakastan tuollaisia aletempauksia, joista voi löytää tuotteita, joihin ei ikipäivinä muuten olisi varaa. Tämänkin takin normaalihinta kipusi lähelle 500 euroa (…) ja nyt haalin sen ostoskoriini alle 150 eurolla. Edelleenkin takki oli hintava, mutta Matti tykästyi takkiin niin kovasti, että uskon sen lämmittävän häntä vielä monena talvena tulevaisuudessakin.

Huh, kevään juhlakimara on siis tulossa päätökseensä ja saan taas hetken armonaikaa miettiä, mitä käärisin Matille joulupakettiin. Moni saattaa olla sitä mieltä, että mitä sitä jokaista nimpparia ja ystävänpäivää edes juhlia, mutta minusta jokaista elämän juhlapäivää kannattaa juhlistaa edes hieman. Olisittepa nähneet kuinka iloisena Matti heräsi esimerkiksi tähän masentavan harmaaseen maanantaiaamuun, kun vieressä odotti pari hartaasti toivottua kirjaa.

IMG_2457 IMG_2444 IMG_2464

Tämä 5-vuotias pariskunta löntysteli eilen kisastudioon Epun kera. Olen käynyt hirveällä vimmalla läpi vaatekaappiani kirppistelyt mielessäni ja kuin yllärinä tuo maailman söpöin kettupaitakin tuli minua kaapin syövereistä jälleen vastaan. Rakastan sitä fiilistä, kun vaatekaappia siivotessa vastaan tulee niitä unohdettuja aarteita, jotka pääsevät heti käyttöön!

Erinomaisen onnellista alkavaa viikkoa ja mainiota maanantaita kaikille, varsinkin jokaiselle Matille.

// Why is it always so hard to come up with ideas to what to get for your boyfriend as a gift? This time I was so lucky! I found that amazing jacket from Colmar on sale and I got it for him right away. He was so happy about the cool jacket and I have a feeling that I won the Best girlfriend of the year-title..


Posted in muoti and tagged by NOORA.