LUONNOLLINEN RUSKETUS PURKISTA

CURIOUSER & CURIOUSER | kauneus

Tein eilen jotakin sellaista, mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Olen ollut aiemmin melkoinen arkajalka, ja jättänyt nämä hommat niille, jotka oikeasti tietävät mitä tekevät. Kiltisti olen viettänyt talveni kalkkilaivan kapteenina, ja kateellisena ihastellut niitä, jotka ovat hehkuvan päivettyneitä myös helmikuun kovimmilla pakkasilla.

 22

Jonkin aikaa ennen Lontoon matkaamme, sain kuitenkin paketin, joka herätti mielenkiintoni. Paketti oli peräisin Laveralta, yhdeltä lempiluonnonkosmettiikkamerkiltäni, ja kiinnostukseni tuotteita kohtaan heräsi entisestään. Laveran tuotteet ovat olleet minulla nimittäin päivittäisessä käytössä sen jälkeen, kun tutustuin Laveran kosmetiikkavalikoimiin. Meinasin jo jokin aika sitten itkeä katkeria kyyneliä, kun luulin Laveran moussemaisen meikkivoiteen kadonneen valikoimista, mutta Laveran yhteistyökumppanini pelasti minut paniikilta kertomalla, että tuotetta on edelleen saatavilla muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalosta. Huh, tiedättekö sen tunteen, kun luulette jo vakiotuotteenne valmistuksen päättyneen? Siitä on leikki kaukana.

Nyt kyseessä olivat kuitenkin Laveran itseruskettavat tuotteet. Vielä jokin aika sitten minulla ei ollut hajuakaan siitä, mitä lyhenne iru tarkoittaa, mutta nyt olen perehtynyt asiaan tarkemmin ja ryhtynyt teille koekaniiniksi. Millainen oli lopputulos, kun herkästä kasvojen ihosta kärsivä bloggaaja siveli kasvonsa kauttaaltaan Laveran Self Tanning Creamillä, itseruskettavalla voiteella kasvoille?

Candclavera

Odotin eilisten asukuvieni tuovan kommenttiboksiin ryöpyn siitä, kuinka meikkivoiteeni valinta on nyt mennyt hieman metsään. Vain yksi rohkaistui meikkivoiteeni sävyä kommentoimaan, ja kun tarkasti katsotte varsinkin kuvaa, jossa kasvojen viereen nostettu käsi luo melkoisen kontrastin ihonsävyjen välille, moni muukin on varmasti sitä mieltä, että itseruskettavan testailulla oli totisesti vaikutusta. Normaalisti kovin vaalea ihoni päivettyikin melkoisesti kokeilustani ja omalla kohdallani onkin varmasti parempi jättää tuotteen käyttö pidemmälle kevääseen, kun päivetystä on iholla jo auringonkin kautta.

Meikkivoidetta en eilen laittanut kasvoilleni ollenkaan ja kuva on otettu viisi tuntia voiteen levittämisen jälkeen. Tuolloin lopputuloksen ja lopullisen sävyn pitäisi näkyä parhaimmillaan. Mitäkö odotin lopputulokselta? No ainakin läikkiä, epätasaisuutta ja kirkuvan oranssia väriä, joten olin enemmän kuin tyytyväinen, kun voide levittyi kasvoilleni tuoden mukanaan kauniin päivetyksen. Voiteen alle levitin tosin kosteusvoidetta, jonka uskon auttaneen lopullisen tuloksen muodostumiseen.

2324

Laveran itseruskettavia voiteita löytyy niin oma purnukkansa kasvoille (n. 13,15€) kuin vartalollekin (n. 19,70€). Voiteet sisältävät makadamiapähkinäöljyä ja auringonkukkaöljyä ja niiden parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluvat ehdottomasti myös ihon kosteuttaminen ja suojaaminen.

Uskaltaisin väittää, että näin luonnollista lopputulosta on vaikea purkista saada, siispä annankin Laveran tuotteille kymmenen pistettä ja papukaijamerkin. Eritoten suosittelen näitä tuotteita sinulle, joka herkkäihoisuutesi vuoksi olet aikaisemmin saattanut kiertää itseruskettavat kaukaa.

Eli hohoi, kaikki kalkkilaivan kapteenit, löytyisikö tästä uusi luottotuote myös teille?

// I have NEVER before tried out any self tanning lotions or cream. When Lavera sent me these products I was very very suspicious. But now, look at the outcome from the before and after-pictures. I have a feeling that these products are gonna save my winters in the future.

 


Posted in kauneus and tagged by NOORA.