AJAN NÄYTTÄJÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Hyvä huomen näyttää meillä usein tältä: kun aamutoimet on tehty istahdan olohuoneen sohvalle nautiskeleman jo hieman kylmennyttä kahvikupillista eikä aikaakaan, kun kainaloon loikkaa taloutemme pienin ja pörröisin jäsen. Valitettavasti näin leppoisista aamuista ei ehdi nauttia kuin viikonloppuisin, mutta tällöin niistä otetaankin kaikki irti ja juodaan vaikka kaksikin kuppia cappuccinoa jos siltä tuntuu.

9 1 5

Jos aamu alkaa näin erinomaisesti, tulee päivästäkin varmasti oikein onnistunut. Ja niin siitä tuleekin, tapaan nimittäin kohta keskustassa parhaan ystäväni, jota en ole nähnyt kuukausiin! Tajusin juuri, että New Yorkin tuliainenkin on antamatta. Kauheaa kuinka välillä onkin ystävien kanssa niin kovin vaikea saada aikataulut sopimaan yhteen, että ehtisi toista näkemään.

Ajasta ja sen puutteesta puheen ollen, haluan ehdottomasti esitellä teille lahjan, jonka sain. Etsin pienen ikuisuuden siroa, koristeellista ja ennen kaikkea ruusukultaista aikarautaa, kelloa, joka toisi vaihtelua niiden isojen mollukoiden tilalle, joita useimmiten ranteessani käytän. Fashionstoren valikoimista löytyi Guessin uutuuksista juuri täydellinen, kuin minulle tehty rannekello. Kello on nimeltään Flawless, virheetön, ja se on kokonaisuudessaan nimensä veroinen. Herkkä kello on kaikessa tyttömäisyydessään niin kaunis, että en ihmettele lainkaan, että verkkokaupan varastossa on niitä enää yksi jäljellä. Tätä kaunokaista on saatavilla tosin myös sekä kultaisena että hopeaisena. Lämpimät kiitokseni Fashionstorelle tästä aarteesta.

8 23 2

Nyt on aika suunnata kaupungille, mutta sitä ennen piristetään vielä yhden päivää kertomalla kuka nappasi tuotepaketin kotiin KICKS:n kanssa yhteistyössä järjestetystä arvonnasta..

Lämpimät onnitteluni Laura (sähköpostin alku: laura.lakias..)! Otan sinuun vielä tämän päivän aikana sähköpostitse yhteyttä, jotta saadaan talvinen tuotepaketti sinulle pian matkaan.

Hurmaavaa ja hämmästyttävän ihanaa talvilauantaita kaikille, viettäkää ihana päivä! ♥

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Bloggaajalle ei kerry tuloja linkkien kautta sivustolle ohjautuneesta liikenteestä/ sieltä tehdyistä ostoista.

// In our home, the perfect Morning looks like this one. Me, drinking cappuccino on the sofa, with my little buddy Eppu. We don’t have to hurry, we can relax and enjoy the moment. The perfect way to start the weekend.


Posted in muoti and tagged , , by NOORA.