MATTI STAILISTINA

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

DSC02698DSC02693DSC02665

Kotiinpalaaminen tarkoittaa myös sitä, että enää asukuvien takana ei olekaan kuuluisia monumentteja Atlantin takaa, vilkasta liikennettä ja keltaisia takseja. Puhumattakaan ihmisvilinästä ja korkeista pilvenpiirtäjistä. On palattu arkeen ja asukuvat ovat jälleen ihanan kotoisia.

Jokunen jo kyselikin, milloin on luvassa kattavampaa postausta New Yorkin ostoksistani, mutta ajattelin yhden ostospostauksen sijaan esitellä hankintojani sitä mukaa, kun uudet vaatekappaleet ylleni eksyvät. Muutaman huippulöydön olettekin jo nähneet. Lempiostokseni, Michael Korsin neuleen näittekin jo näissä kuvissa, kolmen dollarin pashminahuivi lämmittää minua näissä kuvissa ja kirjoittelinpa postauksen jo tietorikkaasta matkamuistostanikin. Tuntuisi jotenkin höperöltä esitellä erikseen jokaiset Victoria’s Secretiltä ostamani pikkarit ja yökkärit, keskitytään siis näihin juttuihin, joita jatkossakin täällä blogissa asukuvissa tullaan näkemään.

Näiden asukuvien Amerikan tuliaisesta vastasi itse asiassa Matti.

DSC02674 DSC02681 DSC02663

Masa lähti nimittäin viimeisenä reissuiltanamme yksin ostoksille, ja palasi hotellille mukanaan tuliaisia myös minulle. American Eagle Outfittersissä oli nimittäin Matin huomion kiinnittänyt tämä punainen collegepusero, jonka Matti oli päättänyt ostaa minulle ylläriksi. Tälläisistä ylläreistä minä tykkään! En varmasti ikinä olisi tota hoksannut itselleni ostaa, mutta nyt, kun sovittelin sitä osaksi tätä rentoa asua, tykästyin siihen kovasti. Ja jääpä paidasta kiva muisto myös siitä kuinka voitin korkeanpaikankammoni ja asustin Nycissä 32. kerroksessa, paidassa kun tuo numero on näkyvissä!

PUSERO/ SHIRT AMERICAN EAGLE OUTFITTERS  HOUSUT/ PANTS MAISON MARTIN MARGIELA POUR H&M  KENGÄT/ SHOES CONVERSE  HUIVI/ SCARF GINA TRICOT TAKKI/ JACKET JEANE BLUSH  LAUKKU/ BAG H&M

Lauantaipäivä sujuikin rentoillen lookissa, jota aion käyttää jatkossakin. Viikonloppuisin saa kireät farkut heittää suosiolla nurkkaan ja mikäli sporttinen look mietityttää, voi siitä tehdä helposti hieman kaupunkikelpoisemman esimerkiksi punaamalla huulet!

DSC02688DSC02676DSC02694

Matti saa siis jatkossakin käydä hankkimassa spesiaalijuttuja vaatekaappiini, on tervetullutta vaihtelua, että joku muu valitsee uusia juttuja vaatekaappiini. Tämä sporttipimu suuntaa nyt kuitenkin jo unten maille. Minun on pakko saada unirytmi kuntoon ennen ensi tiistaita, kun työt jälleen alkavat. PAKKO.

Aamulla kerron teille miksi kiersimme iskän kanssa tänään läpi kaikki Tampereen Citymarketit, argh! Ja voin kertoa, että kyse ei ollut mistään maakuntamatkailusta.

// Hi guys! Saturday is all about relaxing and having fun, that’s why I decided to wear something cozy and comfortable. The sweater is from New York and guess what, Matti chose and bought it for me. I love it. Red color isn’t my favourite, but this shirt looks amazing with those cute and sporty pants. Me likey, what about you?


Posted in muoti and tagged by NOORA.